Menu

Vrij van pijn bij artritis

Bij reumatoïde artritis gaan gewrichten ontsteken. Meestal begint dit bij de vingers en tenen. Bij artritis heb je vaak last van pijn, stijfheid, zwelling en warme gewrichten in de handen, polsen, enkels of voeten. De pijn is vaak aanwezig zonder te bewegen en de verschijnselen treden vaak zowel links als rechts op in dezelfde gewrichten.

’s Morgens of als je een tijdje in een bepaalde positie hebt gezeten of gelegen, kun je stijve gewrichten hebben die na beweging weer wat soepeler kunnen worden. Het kraakbeen en het bot in de gewrichten kan beschadigd raken en de pezen en slijmbeurzen in de buurt van de ontstoken gewrichten, kunnen ook ontstoken raken. Artritis kan zeer vervelend en pijnlijk zijn.

Met de speciale hypnosesessie Vrij van pijn bij artritis krijg je je bewegingsvrijheid terug en wordt pijn ten gevolge van artritis vermindert tot een voor jou acceptabel niveau.

Het innerlijke zelfherstelmechanisme van het lichaam en geest wordt geactiveerd door de sessie Vrij van pijn bij artritis, waardoor de gewrichtspijnen en ontstekingen verminderen en uiteindelijk verdwijnen en je je kracht weer terugkrijgt. Je kunt weer volop dingen doen, vrij van beperkingen en vrij van pijn.

Download nu de sessie Vrij van pijn bij artritis en krijg weer flexibele, sterke, pijnloze gewrichten

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van pijn bij artritis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten