Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Keer veroudering om

Heb jij weleens mensen gezien die er veel jonger uitzien dan wat de kalender aangeeft? Je bent als mens een biologisch wezen, dat aan veroudering onderhevig is.

En omdat we allemaal uniek zijn, veroudert de een sneller dan de ander. Zo kan iemand van 50 er soms jonger uitzien dan een ander van 40.

Als we ouder worden krijgen we rimpels, worden we stijver en duurt het herstelproces langer. Veel mannen verliezen hun haar en worden kaal. En wat dacht je van die grijze haren?

Dit zijn allemaal tekenen van ouderdom, waar we maar al te graag iets aan zouden willen doen.

Dit zeer speciale programma bestaat uit vijf delen, waarmee je innerlijke, biologische verouderingsklok afgeremd, stopgezet en langzaam teruggedraaid wordt.

Je beleeft een uitzonderlijke ervaring bij het vinden van je eigen bron van jeugdigheid. En door het terugdraaien van deze innerlijke biologische klok wordt het verouderingsproces omgekeerd.

Hierdoor voel je je steeds jonger en vitaler worden. Stijfheid en rimpels verminderen van binnenuit en je voelt je vitaler, krachtiger, flexibeler en jeugdiger.

Normaal EUR 299,95
Jouw prijs slechts: EUR 247,-

Het programma bestaat uit de volgende sessies:

Prepareer je onderbewustzijn voor verjonging
Veroudering wordt aangestuurd vanuit je onderbewustzijn en deze sessie bereidt je onderbewustzijn voor op verjonging van lichaam en geest.
Visualiseer een jongere jij
Je bent eerder jong geweest, dus je weet precies hoe je er weer uit wilt zien. Dit innerlijke plaatje gaat als voorbeeld dienen voor je onderbewustzijn om te realiseren.
Verjong je lichaam
Op dit moment ben je ver genoeg om je biologische klok terug te draaien. Lichaamscellen worden venieuwd, je wordt fysiek soepeler en je huid wordt strakker.
Verjong je geest
Wanneer je geest jong is, volgt het lichaam automatisch. Je gaat jeugdiger denken en onderneemt jeugdiger activiteiten.
Verjong je persoonlijkheid
Met deze laatste sessie ga je je kind-energie heractiveren. Je straalt nieuwe jeugdige energie uit en anderen gaan dat ook aan je zien. Je voelt je weer jong, fris en sterk.

Download nu dit bijzondere 5-delige programma Keer veroudering om en begin vandaag nog aan je nieuwe jeugd

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

 247,00

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 7104
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Ha Michel,
  Het liefst zou ik onze ervaring delen op je website over een half jaar, want het gaat natuurlijk om de lange termijn. Maar we kunnen al wel iets zeggen over de eerste paar weken van onze verjonging.
  Ten eerste is het heel erg fijn om deze sessies samen met mijn partner te doen want we praten er heel veel over, het zit constant in onze gedachte en we denken allebei dat we de eerste subtiele veranderingen zien en voelen. Maar het allerleukste is dat we er zo blij van worden. Voor de eerste sessie hadden we het idee dat ons leven over twintig jaar bijna over zou zijn, nu zijn we in de volle overtuiging dat we allebei 120 worden zonder problemen. Dat betekent dat we op de helft van ons leven zijn. Behalve dat we op dit moment ons huis aan het bouwen zijn op een remote tropisch eiland kunnen we dus nog plannen maken om veel meer te bouwen en maken op ons landje. En het idee dat we tot ons 120 ste nog op en neer lopen op ons eigen stukje grond, en nog steeds groenten en fruit kweken geeft ons een enorme kick.
  Michel we zijn je erg dankbaar voor alle moeite die je gedaan hebt om de sessies bij ons te krijgen en we houden je op de hoogte als we opzienbarende dingen mee maken, want dat gaat zeker gebeuren.
  We zijn nu in Suva (de hoofdstad van Fiji)en hebben internet dat sneller is dan we ooit hebben gezien dus hebben we je laatste gratis sessie binnen gehaald, bedankt.
  Hans & Dory

 • Even een review. Ik doe ‘keer het verouderingspro ces om’, waarom ook niet? Het is een uitgebreid programma dus je bent er wel even mee bezig. Ik vind het ten eerste heerlijk om te doen, alleen al voor het ontspannings-effect is het de moeite waard. Ten tweede kan ik me perfect inleven in de suggesties van het programma, bv ‘stel je voor dat je je 150e verjaardag viert’ of ‘zie jezelf weer als toen je 20 jaar was’. Het kan in mijn beleving niet anders dan dat je in dat geval aan het creeren bent met je geest. Ten derde, ik doe het nu zo’n 3 weken, voelt mijn lichaam daadwerkelijk goed en oogt het jong. Nu heeft dat waarschijnlijk met meerdere zaken te maken, maar ik ben ervan overtuigd dat dit programma en de mentale toestand waarin het me brengt, er zeker aan bijdraagt!

 • Ik heb de sessie ‘keer het verouderingsproces om’ voor de eerste keer gedaan. Wat ik tot nu toe merk is dat ik bij de vierde cd (het verjongen van energie) voor het eerst mijn kinder-energie heb gevoeld als volwassene.
  Het is een andere energie dan die wij als volwassene kennen. Een kind dat rent, zweeft bijna. Geweldig! Ik ga je zeker op de hoogte houden.

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.