Menu

Behandeling tegen vaginisme

Is seksueel contact fysiek moeilijk of pijnlijk voor je? Vraag je je af, of heeft de dokter gezegd, dat het mogelijk vaginisme is?
Vaginisme is een automatische reactie van de spieren rondom de vagina die seksueel contact moeilijk, pijnlijk of soms zelf onmogelijk kunnen maken. De spieren spannen zich vanzelf strak aan, zelfs wanneer je uitkijkt naar seks en opgewonden bent.

Op het moment van penetratie kan het dan lijken alsof er een deur dichtgesmeten wordt en dat is uiteraard niet leuk voor jou en ook niet voor je partner. Maar er is meer aan de hand, want dit gebeurt meestal vaker, waardoor je terughoudend, gefrustreerd en bang kunt worden. Ook kun je schuldgevoelens ontwikkelen, alsof het allemaal jouw fout is. Kortom een mix van onplezierige emoties die een aardige druk kunnen opleveren voor je relatie.

Maar wees gerust. Mensen maken zich vaak meteen zorgen als ze horen dat het allemaal een psychische oorsprong heeft. Ze denken dan vaak dat het ‘in hun hoofd zit’ en dat er iets geestelijks mis is met ze. In dit geval is dat niet zo.

Vaginisme is in bijna alle gevallen een bepaald onbewust patroon dat automatisch gevolgd wordt door je onderbewustzijn. In dit geval een negatief reactiepatroon dat we perfect met hypnose kunnen oplossen.

De tijd dat je onderbewustzijn je wilt ‘beschermen’ op de momenten dat je graag seks wilt, is voorbij. Je kunt daardoor weer genieten van seks met je partner, omdat je onderbewustzijn met de sessie Behandeling tegen vaginisme opnieuw leert dat er helemaal geen gevaar is.

De sessie Behandeling tegen vaginisme is een krachtige hypnosesessie die je lichaam en geest in een intens diepe ontspanning brengt en deze heerlijke fijne ontspanning vervolgens koppelt aan het gevoel van diepe lichamelijke intimiteit. De vaginale spieren leren letterlijk opnieuw te ontspannen tijdens seks.

Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert zul je merken dat je elke keer sneller en dieper ontspant, je je over het algemeen veel kalmer en rustiger voelt, je het gevoel hebt dat je je lichaam nu pas voor het eerst echt ontdekt, je je lichaam op een diep niveau accepteert, je op een losse en speelse manier begint te experimenteren samen met je partner, en je op een natuurlijke manier de liefde kunt bedrijven en ervan kunt genieten.

Download nu Behandeling tegen vaginisme en ontdek wat echte intimiteit is

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behandeling tegen vaginisme” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten