Menu

Supersterke erectie

Wanneer een man seksueel opgewonden raakt, gaan hormonen, spieren, zenuwen en bloedvaten en bepaald samenspel aan om een erectie te creëren. Het brein stuurt signalen via de zenuwen naar de penis met als doel de spieren te ontspannen. Hierdoor kan er meer bloed de penis instromen, waardoor deze hard wordt. Na deze seksuele opwinding zal een erectie van nature weer afnemen.

Maar soms heeft een man op een bepaald moment in zijn leven last van een verstoring van dit samenspel, waardoor er erectieproblemen op kunnen treden. Zo kan de erectie niet volledig zijn, te snel weer verdwijnen of in zijn geheel wegblijven. Dit kan een probleem vormen in een relatie, omdat het een gezond seksleven in de weg staat.

De sessie Supersterke erectie helpt je het erectieproces te verbeteren, waardoor de penis sterker en steviger wordt tijdens seksuele opwinding. Hierdoor kan je seksleven weer opbloeien en genieten jij en je partner weer van die intieme momenten. De sessie Supersterke erectie herprogrammeert je onderbewustzijn, waardoor de hardheid van de penis tijdens de erectie vergroot wordt en langer aanhoudt

Download nu Supersterke erectie en geniet weer van een harde erectie tijdens de seks

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 3104 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Supersterke erectie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten