Menu

Verhelp impotentie

Impotentie betekent dat je als man geen of een onvoldoende sterke erectie krijgt of kunt aanhouden om te penetreren. Dit kan zeer vervelende consequenties hebben. Je kunt je schamen en het is uiterst frusterend als je niet meer in staat bent om seksueel contact te kunnen hebben, zoals je dat zou willen.

Zelfs als de eerste keer dat je impotentie hebt ervaren een gevolg was van fysieke oorzaken zoals ziekte, drugs, alcohol, of zelfs een operatie, kan zich daarna een vicieuze psychologische cirkel ontwikkelen die zichzelf in stand houdt.

Bijvoorbeeld de gedachte ‘Wat als het weer gebeurt?’ of ‘Wat als ik hem weer niet omhoog krijg’, heeft invloed op drie belangrijke manieren:

  1. Het veroorzaakt stress, wat niet bepaald een ideale staat is om een erectie te krijgen en te houden.
  2. Het veroorzaakt dat er in je hoofd allerlei doemscenario’s gaan afspelen van wat er mis kan gaan, waarmee het probleem alleen maar verergert.
  3. Het maakt dat je bewust focust op het niet krijgen van een erectie. En dat is precies het tegenovergesteld van wat je eigenlijk wilt.

De echte test of impotentie bij jou een psychologisch element bevat is of je op andere momenten wel een erectie kunt krijgen, bijvoorbeeld als je ‘s morgens wakker wordt.

De sessie Verhelp impotentie kan je helpen effectief psychologische impotentie te verhelpen, omdat het:

  • De controle over je seksuele prestaties terugbrengt naar je onderbewustzijn, daar waar het hoort (je kunt niet proberen een erectie te krijgen. Het moet gewoon uit zichzelf gebeuren, net als in slaap vallen)
  • De spanning en zorg omtrent seksuele prestaties vermindert.
  • Je brein wordt herinnert aan de oude effectieve patronen voor het krijgen en houden van een erectie
  • Je voelt je weer meer man

Veel mannen hebben ontdekt dat de benadering van impotentie met de sessie Verhelp impotentie goed werkt, waar andere behandelingen falen. Dus wat houdt je tegen?

Download nu Verhelp impotentie en geniet weer van de seks.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 3117 Categorie: Tags: , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verhelp impotentie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten