Menu

Helende slaap

Naast dat goed slapen noodzakelijk en fijn is, is het ook een natuurlijk herstelmechanisme voor lichaam en geest. Als voor wat voor reden dan ook de slaap niet optimaal (geweest) is, kan het natuurlijk herstelmechanisme verstoord zijn, waardoor het zijn werk niet goed kan uitvoeren.

Een tekort aan voldoende goede nachtrust kan leiden tot ongelukken, omdat je eenvoudigweg overdag onvoldoende alert bent. Je leer- en denkvermogen wordt aangetast, en het kan leiden tot ernstige hart- en vaatziekten, zoals een hartaanval, hartfalen, hartkloppingen, een hoge bloeddruk, beroerte en/of diabetes.

Met de sessie Helende slaap repareer en activeer je jouw zelfherstellend vermogen tijdens de slaap. Je laadt je accu elke nacht volledig op, zodat je lichaam zich kan revitaliseren en herstellen gedurende de nacht. De risico’s die je opbouwt door slaaptekort nemen daardoor aanzienlijk af.

De sessie Helende slaap helpt je de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Je lichaam zal ‘s nachts optimaal van binnenuit aan je gezondheid werken, waardoor je elke ochtend beter en sterker wakker wordt.

Let op: dit is een ‘slaapsessie’ en speciaal ontworpen om te luisteren als je naar bed gaat en ermee in slaap te vallen. Een slaapsessie bevat geen ‘weksignaal’. De hypnose gaat over in diepe slaap, waarna je de volgende ochtend op de normale manier wakker wordt.

Download nu de sessie Helende slaap en voel je elke ochtend een stukje beter dan de dag ervoor

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Helende slaap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten