Menu

Negeer snurken

Als je in bed ligt om te slapen kun je helemaal gek worden van het geluid, als iemand ligt te snurken. Een zacht snurkgeluid kan nog wel meevallen, maar soms snurken mensen zo hard, dat het door de muren heengaat en het onmogelijk lijkt om daarbij in slaap te kunnen vallen.

Zij die snurken en het kabaal veroorzaken hebben er geen last van, terwijl jij er wakker van ligt. Het moeten aanhoren van gesnurk kan je een chagrijnig en kwaad gevoel geven, zeker als het geven van een por niet of slechts een paar tellen duurt en het snurken daarna weer gewoon doorgaat.

De sessie Negeer snurken kan je helpen om een geluidfilter in je brein te activeren. Hiermee blokkeer je het snurkgeluid en word je als het ware tijdelijk ‘doof’ voor alleen het harde snurkgeluid. Het snurkgeluid komt nog wel aan in je oren, maar wordt vervolgens op een andere manier door je brein verwerkt, zodat je het niet meer hoort. Daarnaast haalt de sessie Negeer snurken je negatieve gevoel van snurkgeluid af, waardoor je met een positief gevoel in bed stapt en eenvoudig in slaap valt, terwijl je geniet van de stilte, ook al ligt iemand hard te snurken.

Download nu de sessie Negeer snurken en geniet van de stilte, waardoor je eindelijk rustig kunt slapen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Negeer snurken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten