Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Gegeneraliseerde angststoornis

Word je vaak overweldigd door zorgen en angst, zelfs als daarvoor geen reden voor is? Wil je weten waar dat beklemmende angstgevoel, dat je in je hele lijf voelt, vandaan komt en wil je het stoppen?

Je constant zorgen maken is afmattend en vermoeiend. Of je nu bang bent voor echte en urgente problemen die je moet oplossen of dat je gedachten vol angsten en fantasieën zit over wat er mis kan gaan, het effect is hetzelfde.

Je kunt niet meer goed nadenken, je voelt je gespannen en gestrest, je spijsvertering geeft problemen, je kunt niet slapen, je voelt je ziek en er lijkt geen uitweg mogelijk. Het is een nachtmerrie. Het is het signaal van een constant afgaand ‘rood alarm’!

Mensen vergelijken de toestand van gegeneraliseerde angst vaak met een constant afgaand ‘rood alarm’. Het voelt alsof er een onmiddellijke dreiging is. Alsof er elk moment iets vreselijks kan gebeuren. Je kijkt voortdurend uit, ook al weet je niet wat je zoekt of wat je zou moeten doen als je het vindt.

En deze vergelijking is een goede. Het is alsof je ‘gevarensensor’ staat ingesteld op een te laag niveau, waardoor je er constant over struikelt. En daardoor begint zo’n beetje alles als bedreigend te voelen. Het is een soort vicieuze cirkel van angst en zorgen.

Natuurlijk is de menselijke ‘gevarensensor’ geen digitaal apparaatje dat je gewoon met één druk op de knop kunt resetten. Het werkt op basis van emotie feedback. Hoe meer je je zorgen maakt, hoe meer je je zorgen maakt. Het is een vicieuze cirkel, maar niet onomkeerbaar.

Want het goede nieuws is dat deze emotie feedback in beide richtingen werkt. Hoe minder je je zorgen maakt, hoe minder je je zorgen maakt, waarmee deze vicieuze cirkel je vriend wordt.

De sessie Gegeneraliseerde angststoornis kan je helpen deze vicieuze cirkel om te keren en zo voorkomen dat overdreven zorgwekkende reacties terugkeren.

Hypnose kan je snel en gemakkelijk helpen deze angsten te verlichten

De sessie Gegeneraliseerde angststoornis is ontwikkeld in samenwerking met psychologen die gespecialiseerd zijn in de behandeling van angststoornissen. Zodra je ernaar gaat luisteren zul je merken dat:

 • je je veel meer ontspannen voelt dan je in lange tijd of ooit gevoeld hebt
 • je een steeds sterker wordend gevoel van kalmte krijgt in je lichaam en geest
 • je een nieuw perspectief in je hoofd ontwikkelt
 • het gemakkelijker is om te bepalen wat er gedaan moet worden
 • je meer mogelijkheden krijgt om zorgen opzij te zetten en meer van het leven te genieten
 • je leert hoe je kunt voorkomen dat overdreven zorgen terugkomen

Download nu Gegeneraliseerde angststoornis en voel je voortaan heerlijk ontspannen en veilig

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5603
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Hallo Michelle,
  Het is gelukt, en inmiddels ben ik er volop mee bezig.
  Vooral s’avonds voor het naar bed gaan geeft dat rust in m’n hoofd.
  Bijzonder prettig kan ik je vertellen,
  Daar door wordt de angst ook minder. (Gelukkig)
  Vrgr.
  Conchita.

 • Ik ben al heel wat gegroeid door de hypnosesessies van trancewerk. Ik heb meer zelfvertrouwen, minder angsten en minder stress. Uiteindelijk werk je een heel leven aan jezelf en zijn deze sessies een investering in jezelf. Tot de volgende …

 • Heerlijk om naar te luisteren en je bewust te worden van bepaalde angsten. Angsten die je belemmeren voluit te leven.
  Ongegronde angsten die je vaak vanaf je kindertijd al met je meedraagt en door deze sessie aangepakt kunnen worden.
  Mij helpt het zeker en de sessie is zeker een aanrader!

 • Voor mij helpt dit echt. Het is een steun. Ik zet hem op als ik ga slapen. Als ik me even weer ontspoort ben dan luister ik er weer naar. Heeft me geholpen bij een groot project dat ik even mentaal niet aankon, na enkele dagen was veel sterker. Als je niet in hypnose geloofd dan helpt deze toch om bewuster te worden. Dus eigenlijk een altijd win win.

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.