Menu

Gegeneraliseerde angststoornis

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

Word je vaak overweldigd door zorgen en angst, zelfs als daarvoor geen reden voor is? Wil je weten waar dat beklemmende angstgevoel, dat je in je hele lijf voelt, vandaan komt en wil je het stoppen?

Je constant zorgen maken is afmattend en vermoeiend. Of je nu bang bent voor echte en urgente problemen die je moet oplossen of dat je gedachten vol angsten en fantasieën zit over wat er mis kan gaan, het effect is hetzelfde.

Je kunt niet meer goed nadenken, je voelt je gespannen en gestrest, je spijsvertering geeft problemen, je kunt niet slapen, je voelt je ziek en er lijkt geen uitweg mogelijk. Het is een nachtmerrie. Het is het signaal van een constant afgaand ‘rood alarm’!

Mensen vergelijken de toestand van gegeneraliseerde angst vaak met een constant afgaand ‘rood alarm’. Het voelt alsof er een onmiddellijke dreiging is. Alsof er elk moment iets vreselijks kan gebeuren. Je kijkt voortdurend uit, ook al weet je niet wat je zoekt of wat je zou moeten doen als je het vindt.

En deze vergelijking is een goede. Het is alsof je ‘gevarensensor’ staat ingesteld op een te laag niveau, waardoor je er constant over struikelt. En daardoor begint zo’n beetje alles als bedreigend te voelen. Het is een soort vicieuze cirkel van angst en zorgen.

Natuurlijk is de menselijke ‘gevarensensor’ geen digitaal apparaatje dat je gewoon met één druk op de knop kunt resetten. Het werkt op basis van emotie feedback. Hoe meer je je zorgen maakt, hoe meer je je zorgen maakt. Het is een vicieuze cirkel, maar niet onomkeerbaar.

Want het goede nieuws is dat deze emotie feedback in beide richtingen werkt. Hoe minder je je zorgen maakt, hoe minder je je zorgen maakt, waarmee deze vicieuze cirkel je vriend wordt.

De sessie Gegeneraliseerde angststoornis kan je helpen deze vicieuze cirkel om te keren en zo voorkomen dat overdreven zorgwekkende reacties terugkeren.

Hypnose kan je snel en gemakkelijk helpen deze angsten te verlichten

De sessie Gegeneraliseerde angststoornis is ontwikkeld in samenwerking met psychologen die gespecialiseerd zijn in de behandeling van angststoornissen. Zodra je ernaar gaat luisteren zul je merken dat:

 • je je veel meer ontspannen voelt dan je in lange tijd of ooit gevoeld hebt
 • je een steeds sterker wordend gevoel van kalmte krijgt in je lichaam en geest
 • je een nieuw perspectief in je hoofd ontwikkelt
 • het gemakkelijker is om te bepalen wat er gedaan moet worden
 • je meer mogelijkheden krijgt om zorgen opzij te zetten en meer van het leven te genieten
 • je leert hoe je kunt voorkomen dat overdreven zorgen terugkomen

Download nu Gegeneraliseerde angststoornis en voel je voortaan heerlijk ontspannen en veilig

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

4 beoordelingen voor Gegeneraliseerde angststoornis

 1. Waardering 5 uit 5

  Conchita

  Hallo Michelle,
  Het is gelukt, en inmiddels ben ik er volop mee bezig.
  Vooral s’avonds voor het naar bed gaan geeft dat rust in m’n hoofd.
  Bijzonder prettig kan ik je vertellen,
  Daar door wordt de angst ook minder. (Gelukkig)
  Vrgr.
  Conchita.

 2. Waardering 5 uit 5

  Karen (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben al heel wat gegroeid door de hypnosesessies van trancewerk. Ik heb meer zelfvertrouwen, minder angsten en minder stress. Uiteindelijk werk je een heel leven aan jezelf en zijn deze sessies een investering in jezelf. Tot de volgende …

 3. Waardering 5 uit 5

  trudy.van.essen@gmail.com (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijk om naar te luisteren en je bewust te worden van bepaalde angsten. Angsten die je belemmeren voluit te leven.
  Ongegronde angsten die je vaak vanaf je kindertijd al met je meedraagt en door deze sessie aangepakt kunnen worden.
  Mij helpt het zeker en de sessie is zeker een aanrader!

 4. Waardering 5 uit 5

  Kim (geverifieerde eigenaar)

  Voor mij helpt dit echt. Het is een steun. Ik zet hem op als ik ga slapen. Als ik me even weer ontspoort ben dan luister ik er weer naar. Heeft me geholpen bij een groot project dat ik even mentaal niet aankon, na enkele dagen was veel sterker. Als je niet in hypnose geloofd dan helpt deze toch om bewuster te worden. Dus eigenlijk een altijd win win.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten