Menu

Jezelf zijn bij anderen

Vind je het moeilijk om te ontspannen in bijzijn van anderen? Heb je het gevoel dat je je altijd anders voordoet, alsof je een masker op moet zetten als er anderen bij je zijn? Jezelf zijn kan soms moeilijk zijn als er anderen in je buurt zijn. Soms kan het zijn dat je contact met anderen gaat vermijden en ben je in je hoofd meer bezig met je angst voor contact met anderen dan dat je gewoon jezelf kunt zijn.

Wellicht dat je veel bezig bent met wat anderen van je vinden of van je verwachten en ben je constant op jezelf aan het letten, waardoor het extreem moeilijk wordt om lekker te ontspannen. Al met al kan deze angst erg uitputtend zijn en zeker niet leuk.

Hoe fijn zou het zijn als je je gewoon spontaan op je gemak kunt voelen in bijzijn van anderen? De sessie Jezelf zijn bij anderen helpt je dit te realiseren, waardoor je er weer naar gaat uitkijken om samen te zijn met vrienden, kennissen en anderen. Je gaat jezelf meer vertrouwen en op sociaal gebied word je meer ontspannen.

De druk om te doen alsof verdwijnt wanneer je luistert naar de sessie Jezelf zijn bij anderen, en je hoeft je niet meer voor te doen alsof je iets of een ander bent. Je voelt je weer vrij om je meningen te uiten, je gevoel voor humor wordt geactiveerd en wie je echt bent komt naar buiten.

Je kunt lekker kletsen, zonder dat je de hele tijd bezig bent met jezelf en zonder angst voor wat je zegt of doet. Je zult hierdoor meer mensen aantrekken die om ‘de echte jij’ geven.

Download nu Jezelf zijn bij anderen en geniet ervan jezelf te zijn bij anderen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jezelf zijn bij anderen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten