Praten in een groep mensen

Daar zit je dan, met een groepje mensen van wie je niemand echt goed kent. Je werd uitgenodigd door een vage kennis om mee te gaan, en je hebt de uitnodiging geaccepteerd.

Maar nu zit je tussen allemaal vreemden en je voelt je met de minuut ongemakkelijker worden. Je houdt er eigenlijk helemaal niet van om met meer dan twee mensen te zitten.

Je weet niet wat je moet zeggen, hoe je je moet gedragen. Nee, je had beter niet mee kunnen gaan, want nu moet je maar zien hoe je je hier doorheen slaat…

Als je met hooguit één of twee anderen bent, dan voel je je vrij snel op je gemak. Zeker als het mensen zijn die je beter kent. Dan praat je, of je luistert naar wat zij vertellen.

Je hebt dan niet het gevoel dat er erg op je gelet wordt en je kunt zeggen wat je denkt, zonder bang te zijn hoe je overkomt. En zeg je wél iets wat ze niet snappen, dan is een korte uitleg of een verontschuldiging zo gegeven. Zonder dat je je heel naar of ongemakkelijk voelt.

Maar zodra de groep groter is… pfffff, nee, dan is het een ander verhaal! Hoe meer mensen er zijn, hoe meer spanning je voelt. Je gaat zweten, stotteren, je hart gaat tekeer. En je vindt het moeilijk om alles mee te krijgen wat er gezegd wordt.

Grapjes krijg je niet altijd mee, dus soms moeten anderen hard ergens om lachen, terwijl jij schaapachtig om je heen kijkt in de hoop dat het niet opvalt dat je de grap hebt gemist.

Het kan dat je zulke situaties als hierboven beschreven hebt meegemaakt. En het hoeft niet alleen in de privésfeer te zijn. Ook op je werk, in de zakenwereld, in de bedrijfskantine, er zijn zoveel situaties waarin je je met meer mensen bevindt, waar je je ongemakkelijk kunt voelen en liever stil in een hoekje kruipt.

Hoe komt dat toch? Veelal wordt dit gevoel veroorzaakt doordat je denkt dat de aandacht van de hele groep ineens op jóu gericht is zodra jij je mond opendoet. Alsof er een schijnwerper op je staat, waardoor het ineens voelt alsof je een soort van optreden geeft en iedereen je zal beoordelen of je het wel goed doet.

Dus je houdt je liever stil, dan val je niet op en kun je zoveel mogelijk ‘onder de radar’ blijven.

Dit gedrag kan aanleiding tot problemen geven. Bijvoorbeeld op je werk, waar collega’s misschien onterecht de conclusie kunnen trekken dat je niet geïnteresseerd bent in het bedrijf, of dat je passiever bent dan je in werkelijkheid bent.

Je vrienden kunnen denken dat je een ‘aparte’ bent, een muurbloem, en je minder betrekken bij hun bezigheden, waardoor je nog meer een buitenbeentje wordt.

Alles bij elkaar kan het zijn dat je de conclusie trekt, of al hebt getrokken, dat je niet zo’n ‘groepsmens’ bent, of dat je aan een of andere psychologische stoornis lijdt, of dat het je karakter is. Misschien heb je zelfs al besloten het maar te accepteren, omdat je ‘nu eenmaal zo bent’.

Maar blijkbaar is iets in jou toch nog bereid nog een keer te onderzoeken of er écht niets aan te doen is. Anders zat je niet al tot hier te lezen, toch?

Hoe kan “Praten in een groep mensen” helpen?

Als je iets aan je sociale vaardigheid wilt verbeteren, zodat je je meer op je gemakt voelt in groepen die groter zijn dan één of twee mensen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Je kunt allereerst beginnen met je comfortzone beetje bij beetje iets op te rekken, door de volgende keer dat je met meer mensen bent ook eens iets te zeggen. Als is het maar een heel klein dingetje.

Ja, je zult spanning voelen, maar accepteer die even en zet dóór en laat je evengoed horen en wees lief voor jezelf. Ga niet achteraf denken dat je iets anders had willen zeggen, dat je het beter had moeten doen, of meer van zulke dingen. Daar heb je niets aan.

Het gaat erom dat je een beginnetje maakt met jouw deel inbrengen in een groep. En je zult zien dat je je daarna al beter voelt. Je flikt het toch maar, ondanks die gierende adrenaline door je lijf!

Als je dit vaker doet, zul je zien dat het makkelijker wordt en dat mensen anders op je gaan reageren.

Maar om het op die manier aan te pakken, kost wel tijd! Dat is een proces dat niet van de ene op de andere dag gaat.

Als je een snellere manier wilt (en je leest nog steeds, top!) dan hebben wij de oplossing voor je met de sessie Praten in een groep mensen!

Met behulp van deze sessie, of je nu de hypnose-, multiliminal-, binaurale dagsessie- of nachtsessie-variant kies, versnel je het bovenstaande proces enorm. Je gaat met sprongen vooruit en voelt je al na een paar keer luisteren een stuk zekerder en je merkt dat er veranderingen in jezelf plaatsvinden.

Dankzij Praten in een groep mensen ontdek je dat wat jij mogelijk zag als je karakter, een vaardigheid is die je kunt leren. Met Praten in een groep mensen verander je moeiteloos hoe je je voelt en gedraagt in een groep.

Hoe vaker je luistert, hoe dieper en steviger de nieuwe patronen zich in je onderbewustzijn nestelen, zodat je voortaan in een groep lekker jezelf kunt zijn, op je gemak, zonder bezig te zijn met hoe je overkomt.

Je gaat zelfs uitkijken naar vergaderingen en feestjes, en kunt je nauwelijks meer voorstellen hoe schuchter je was, omdat je nu zo vrij je meningen, visies en ideeën met groepen mensen deelt.

Download daarom nu Praten in een groep mensen en ontdek hoeveel plezier je kunt hebben in een groep mensen, terwijl je helemaal jezelf bent

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5609
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.