Krijg onweerstaanbaar charisma

Zou je niet graag charismatischer willen zijn en daardoor emoties kunnen uiten en overbrengen op een manier dat mensen om je heen zich van nature tot je aangetrokken voelen?

Hoe zou het zijn als je door jouw onweerstaanbare charisma mensen op positieve wijze kunt beïnvloeden?

Charisma is, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, niet alleen een kwestie van geluk. Het is een product van emotionele betrokkenheid, persoonlijke stijl en actie.

Charismatische mensen hebben een sterk ontwikkeld vermogen om emoties te voelen en uit te drukken. Nu voelt iedereen natuurlijk emoties, maar we drukken ze niet altijd op een manier uit die echt weergeeft hoe we ons voelen tegenover andere mensen.

En daar kunnen veel redenen voor zijn. Misschien wil je andere mensen niet laten weten hoe je je voelt. Of je hebt gewoon niet goed geleerd hoe je je emoties moet uiten.

Dit laatste kan dan een gevolg zijn van hoe je opgroeide of omdat je verlegen bent.

Maar als je kijkt naar hoe charismatische mensen zich gedragen, is het duidelijk dat ze de vaardigheid hebben om hun positieve gevoelens over iets krachtig over te brengen.

Het is dus duidelijk dat het ontwikkelen van je eigen vermogen om te laten zien hoe je je voelt, je charisma al vergroot. En daarmee creëer je aantrekkingskracht op anderen.

Een ander essentieel kenmerk van charisma is het vermogen om andere mensen niet alleen te laten weten hoe je je voelt, maar om open te staan om je gevoel te delen. Charismatische mensen wakkeren het enthousiasme in anderen aan.

Ze zijn een soort emotionele leiders die anderen naar bepaalde emotionele toestanden leidt. Ze weten hoe ze een verstandhouding moeten opbouwen en verbinding met anderen kunnen maken.

Charismatische mensen laten het allemaal zo eenvoudig lijken. Het is niet dat ze anderen proberen te beïnvloeden. Ze doen daar niks aan, omdat het vanzelf gaat.

Ze zijn zo ontspannen over wie ze zijn dat ze al hun energie kunnen geven aan datgene waar ze zo enthousiast over zijn. En dat is wat ze in zich meedragen.

Deze ontspannen zelfverzekerdheid is een gevolg van precies weten wie en wat je bent. Dus het opbouwen van zelfvertrouwen helpt je ook om meer charismatisch te zijn.

Charisma ontwikkelen is niet iets dat je op school leert. Maar als je geluk hebt, heb je misschien een aantal charismatische leraren ontmoet in je tijd die je als voorbeeld kunt gebruiken.

De sessie Krijg onweerstaanbaar charisma leert je op onbewust niveau de principes van charismatisch gedrag. En dit gedrag ga je vanuit een nieuw automatisme vanzelf toepassen in je leven.

Dit leidt tot een verbluffende persoonlijke ontwikkeling in sneltreinvaart.

Wanneer je luistert naar Krijg onweerstaanbaar charisma dan ga je niet alleen begrijpen hoe charisma werkt, maar ontwikkel je vooral krachtige psychologische eigenschappen om je eigen charisma te ontwikkelen.

De sessie Krijg onweerstaanbaar charisma gebruik de kracht van hypnose om je geest letterlijk te veranderen.

Je leert hoe je nieuwe neurologische paden in je hersenen kunt maken, die je 100% automatisch tot een betere, meer invloedrijke communicator zullen maken. Je ontwikkelt daarbij een sterk gevoel van integriteit en zelfverzekerdheid, en dat straal je uit!

Download Krijg onweerstaanbaar charisma en geniet van een geheel nieuw niveau van aantrekkingskracht op mensen

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5111
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.