Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Laat je niet intimideren

Voel je je geïntimideerd door bepaalde mensen? Of raak je snel geïntimideerd door bepaalde soorten situaties?

Heeft iemand wel eens doelbewust, en met succes, geprobeerd je te intimideren?

Om te begrijpen wat intimidatie precies is, en waarom je zo’n sterk gevoel krijgt van niet meer bij machte zijn er iets tegenin te brengen, alsof je ineens klein en nietig bent, is het belangrijk te beseffen dat mensen primaten zijn, wezens die zich enorm bewust zijn van status.

Als mens weet je heel goed wat de pikorde is, wie er ‘boven’ of ‘onder’ je staat. Daarom wordt er zoveel energie gestopt in het opklimmen op de sociale ladder, we willen allemaal graag ‘bovenaan’ komen, of op zijn minst een hogere positie krijgen ten opzichte van een ander.

Dat is onze natuur. Ook die van jou!

Daarbij hoort dat je als mens vrij makkelijk geneigd bent een ander naar beneden te duwen om je eigen positie veilig te stellen.

En je bent dus ultra-gevoelig voor aanwijzigingen of gevoelens die erop duiden dat iemand anders jou omlaag probeert te duwen.

Als je dit zo leest besef je wel hoe belachelijk dit eigenlijk is. Bewust en logisch nadenkend weet je dat ook wel.

Ongetwijfeld ken je de geijkte clichés als ‘we hebben allemaal rood bloed’, ‘we moeten allemaal naar de wc’, of memes met skeletten op een rij van mensen van diverse rassen, geslachten of ‘klassen’.

Dus je weet verstandelijk dat niemand echt beter is dan jij. Of ‘slechter’. Niemand is meer dan jij, jij bent niets meer dan een ander.

Het kan zijn dat iemand meer of minder over een bepaald onderwerp weet dan jij. Iemand kan meer of minder vaardig zijn in iets dan jij, of dat nu met betrekking tot een vakgebied is of bijvoorbeeld een hobby.

Dit maakt iemand echter niet beduidend anders dan jij.

Het verstandelijk weten en beseffen dat dit zo is, maakt echter nog niet dat je je ook prettig voelt bij iedereen en in elke situatie.

Een soort van overlevingsstrategie, noem het ‘oerinstinct’, dat in ieder van ons zit, maakt dat je je bewust bent van je eigen status en die van een ander.

En dat kun je niet als een kledingstuk even ‘uittrekken’ omdat het niet lekker zit.

Toch kan je krachtige brein je hier wel bij helpen. Met bewust denken kun je soms al bereiken dat je beseft dat jij niet je status bent (wat die status ook is).

Maar je kunt dat krachtige brein op een véél effectievere manier laten werken, door gebruik te maken van je onderbewuste kracht!

En dat is precies wat deze sessie Laat je niet intimideren doet. Op onbewust niveau ga je de spanning in je hoofd en je lichaam loslaten die je normaal gesproken voelde als je je geïntimideerd voelde.

Je krijgt een hernieuwd besef van je werkelijke waarde, het besef dat jij uniek bent, met alles dat je JOU maakt!

Er ontstaat van binnenuit een volledig bewustzijn dat ieder mens gelijk is, waardoor de status’spelletjes’ van anderen je niet meer raken. Ongeacht wie het is die de ‘intimidatiekaart’ speelt!

Dankzij Laat je niet intimideren blijf je kalm en zelfverzekerd, in welke situatie je ook terechtkomt, en met wie je ook te maken hebt.

Download Laat je niet intimideren nu en sta volledig in je eigen kracht, met wie en waar je ook bent

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5117
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.