Menu

Meer Glimlachen

Niet genoeg glimlachen is een gewoonte, en het is iets waarmee je mensen kunt afschrikken!

Wist je dat meer glimlachen goed kan zijn voor je banksaldo?

Nu denk je wellicht: “Wat heeft dát er nou mee te maken?”. Waar of niet?

Wel, onderzoek aan de Universiteit van Manchester in Engeland toonde aan dat werknemers 12% meer kans hebben op promotie als ze veel glimlachen.

Dus meer glimlachen kan goed zijn voor je carrière. En het kan ook goed zijn voor andere dingen in je leven.

Wanneer je meer glimlacht creëer je een positief magnetisch effect op anderen. En het begint allemaal heel simpel. Begin gewoon je mondhoeken omhoog te krullen, zodat het net zichtbaar is.

Het probleem is echter, dat als je dit niet gewend bent te doen, je er meestal een frons bij creëert. En dat is nou net iets dat mensen afstoot.

Glimlachonderzoekers (ja, ze bestaan echt!) ontdekten enkele contra-intuïtieve verschijnselen.

Psycholoog Robert Zajonc voerde een aantal fascinerende onderzoeken uit die aantoonden dat het bewust aantrekken van je gezichtsspieren tot een glimlach en deze gedurende een korte periode vasthouden, de bloedstroom in je brein meetbaar verandert.

Daardoor kan een glimlach van 30 seconden je humeur op een betrouwbare manier verbeteren.

En dit lijkt net andersom te zijn dan wat de meesten denken: eerst je humeur verbeteren en dan volgt de glimlach vanzelf.

Nu is dus aangetoond dat het omgekeerde waar is. Wanneer je meer glimlacht, ga je je daardoor beter voelen!

Als die fronsen je geholpen hebben in een neerwaartse spiraal, wat let je om in plaats daarvan tegengas te geven door meer te glimlachen?

Als je echt niet zo veel glimlacht, zul je je verbazen wat het effect is als je vanaf vandaag meer gaat glimlachen.

De sessie Meer Glimlachen stelt je zeer eenvoudig en aangenaam in staat om je automatische fronsgewoonte te transformeren in een automatische glimlachgewoonte.

Je leert tijdens deze sessie meer over de intense kracht van glimlachen, terwijl je heerlijk diep ontspant (met een lach op je gezicht).

Door de diepe ontspanning die je krijgt door Meer Glimlachen, krijg je een veel beter gevoel over jezelf.

Je zult merken dat je met liefde herinneringen oproept aan dingen die je vroeger deden glimlachen. En waardoor je opnieuw die glimlacht op je gezicht krijgt.

Meer glimlachen is een geweldig mooie eigenschap. Het maakt je aantrekkelijker en mooier en tegelijkertijd voel je je beter en meer ontspannen.

De sessie Meer Glimlachen helpt je om razendsnel de nieuwe glimlachgewoonte in je te activeren, waardoor je op de automatische piloot meer glimlachen tot een fundamenteel onderdeel van jezelf maakt.

Download Meer Glimlachen nu en creëer een rijker, fijner en gelukkiger leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meer Glimlachen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten