Menu

Minder passief zijn

Ben je er klaar voor om minder passief te zijn en de leiding te nemen over je eigen leven?

Wanneer je minder passief bent, krijg je verbazingwekkende hoeveelheden energie en motivatie om je doelen na te streven en dingen voor elkaar te krijgen.

Wat wil jij? Wachten totdat dingen uit zichzelf gebeuren? Of wil je van binnenuit minder passief zijn, zodat je je dromen realiseert?

Voorzichtigheid kan op veel manieren nuttig zijn, maar overal waar ‘te’ voor staat is niet goed.

Soms zijn mensen te voorzichtig, of kunnen zij zichzelf niet motiveren om daadwerkelijk in actie te komen. Mooie plannen blijven plannen en dromen blijven dromen.

Het probleem bij passief zijn is dat je gewoon blijft steken waar je nu bent, hoe mooi je ideeën ook zijn.

Tijd voor een nieuwe draai in je leven!

Tot nu toe heb je redenen gehad om het passieve pad te bewandelen. En op zich zijn die redenen niet slecht of goed. Ze leiden alleen tot niks.

Maar nu je op een bepaalde manier hebt gezien dat passief zijn tot niks leidt, en je mogelijk een ontevredenheid voelt, is het tijd van richting te veranderen.

En radicaal een nieuwe richting inslaan kan als een uitdaging voelen. Dit komt omdat jij, net als iedereen, een gewoontedier bent. Je houdt vast aan oude patronen, zelfs als deze onbehulpzaam zijn.

Dus als je het blok aan je been dat ‘passiviteit’ heet wilt loslaten, dan is het enorm handig om daar een hulpmiddel voor te gebruiken. En dit hulpmiddel is de sessie Minder passief zijn.

Met de sessie Minder passief zijn vergemakkelijk en versnel je jouw transformatieproces. Elke keer als je luistert word je minder passief. Je krijgt het gevoel van binnenuit om de handen uit de mouwen te steken en in actie te komen om je ideeën en dromen waar te maken.

De veranderingen die je met Minder passief zijn realiseert zijn blijvend, waardoor dit een levensveranderend positief effect op je heeft.

Je ideeën en plannen krijgen vaste vorm en je doet eindelijk wat eerst alleen maar in je hoofd zat.

Download Minder passief zijn en transformeer je leven vandaag nog

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 4505 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Minder passief zijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten