Menu

Breng je chakra’s in balans

Wij mensen hebben allemaal zeven hoofdchakra’s en een enorm aantal kleinere chakra’s, zoals de hand- en voetchakra’s. Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam waar het lichaam energie op kan nemen of weg kan laten stromen. De hoofdchakra’s hebben ieder een eigen unieke en belangrijke functie op de werking van het lichaam, de geest en onze emoties.

Als de energiestroom van een chakra geblokkeerd of verstoord is zal zich dit (vroeg of laat) uiten. Dit kan onder andere door fysieke problemen, zoals buikpijn, hoofdpijn, rugpijn of maagpijn. Daarnaast kunnen onze gevoelens ook veranderen als je chakra’s uit balans zijn.

De hypnosesessie Breng je chakra’s in balans kan je helpen om de chakrabalans weer terug te vinden. Breng je chakra’s in balans helpt je de energiepunten in het lichaam weer in evenwicht te krijgen. Je verbindt je daardoor beter met de bronenergie, waardoor je gezondheid erop vooruit gaat en je je stabiliteit vergroot.

Innerlijke blokkades worden door de transformerende sessie Breng je chakra’s in balans opgelost, waardoor je psychische mogelijkheden groter en toegankelijker worden. Daarnaast helpt de sessie je positieve energiestromen terug in balans te krijgen en je chakra’s van negatieve energie te ontdoen. Je wordt een spiritueel gevoeliger persoon.

Download nu Breng je chakra’s in balans en vergroot je energie en gezondheid!

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Breng je chakra’s in balans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten