Menu

Contact met je gids

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Veel mensen die zich bewust zijn van het hiernamaals weten van het bestaan van gidsen. Gidsen worden door mediums en spirituele experts vaak omschreven als wezens zonder fysiek lichaam.

Iedereen heeft één hoofdgids. Deze is voor je geboorte aan je ‘toegewezen’. Gedurende je leven selecteert jouw hoofdgids andere gidsen die je op een bepaald punt in je leven kunnen begeleiden en verder helpen. Je gids is bij jou om je te helpen bij het vinden en vervullen van je levensdoel.

Het probleem is echter dat de meeste mensen denken dat zij een medium nodig hebben om contact te leggen met hun gids. En dat terwijl iedereen in staat is om zelf contact te leggen met zijn of haar gids.

De vraag is alleen: hoe doe je dat op een verantwoorde, veilige en betrouwbare manier?

Met de sessie Contact met je gids leer je je eigen gids kennen met behulp van hypnose. Je krijgt toegang tot de dieper gelegen gebieden van het onderbewustzijn en je leert een bepaalde innerlijke stilte te ontwikkelen, die noodzakelijk is om je gids te kunnen horen.

Hierdoor komt een innerlijk besef en een innerlijk weten tot je beschikking, waardoor je begripvorming verbetert. Je gaat mensen en situaties beter begrijpen en je ziet de gevolgen van je keuzes beter in.

Contact met je gids stemt je af op de frequentie van je doorgaans onhoorbare gids, waardoor je situaties sneller doorziet en betere keuzes maakt.

Deze sessie werkt verhelderend, zodat je je instincten feilloos aanscherpt. Je legt veilig contact met je gids en maakt diep verborgen kennis en wijsheid beschikbaar, waardoor je alle kansen in het leven benut.

Download nu Contact met je gids en breng de dialoog met je gids op gang

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

2 beoordelingen voor Contact met je gids

 1. Waardering 5 uit 5

  Ad (geverifieerde eigenaar)

  Je komt even in contact hierdoor met name met jezelf!!

  Mooi om te doen

 2. Waardering 5 uit 5

  Marion (geverifieerde eigenaar)

  Prachtige rustgevende cd
  Ik beluister de cd nu 4 keer,en wordt er heel rustig van.
  Vanuit deze rust kan ik betere beslissingen nemen en
  reageer ik niet meer impulsief.
  Over het geheel genomen,”ik heb meerdere cds” gaat de kwaliteit van mijn leven er flink op vooruit.
  Zeker de moeite waard om de cd te beluisteren.
  Maria

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten