Menu

Leer automatisch schrift

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Iedereen heeft weleens belangrijke vragen, zoals “waarom ben ik eigenlijk op deze wereld?” of “wat is het doel van mijn leven?”

Ook andere, meer dagelijkse vragen of een bepaalde beslissing wel goed is voor je, of wat je nu het beste kunt doen, zijn vraagstukken waar velen mee zitten. En dat terwijl de beste antwoorden binnen handbereik zijn.

Je eigen onderbewustzijn heeft alle antwoorden en is een gigantische databank, waarin alles opgeslagen ligt dat je ooit geleerd en meegemaakt hebt. Huidige levens, vorige levens, wat je op een bepaalde datum in het verleden gegeten hebt en veel meer. Bovendien heeft je onderbewustzijn toegang tot de dimensie van universele kennis.

Het probleem is alleen dat deze oceaan aan informatie niet beschikbaar is voor je, omdat het als ‘niet-nuttig’ gelabeld is.

Daardoor is die informatie onbereikbaar voor je bewustzijn en dus blijven we met onbeantwoorde vragen zitten en nemen we soms verkeerde beslissingen vanuit onwetendheid.

Maar het kan ook anders.

Je weet veel meer dan je je realiseert, omdat je onderbewustzijn altijd alles feilloos opslaat. Ookkan je onderbewustzijn achter informatie komen van anderen. Het kan putten uit een onmetelijk informatie-universum.

Automatisch schrift is een briljante manier om effectief bij al deze ‘onbereikbare’ informatie te komen. Je geeft je eigen onderbewustzijn met automatisch schrift een ‘stem’, waarmee er een compleet nieuwe wereld voor je opengaat.

De sessie Leer automatisch schrift is een veilige, uiterst krachtige en eenvoudige methode om te leren communiceren met je onderbewustzijn. Je opent met automatisch schrift een direct communicatiekanaal met je onderbewustzijn.

 • Heb je iets onder de leden? Je onderbewustzijn weet het.
 • Sta je voor een beslissing en weet je niet wat het beste is? Je onderbewustzijn weet het.

Tijdens deze sessie focus je bewust op een vraag die je hebt en kun je ontspannen ervaren, en met verwondering zien, hoe je onderbewustzijn suggesties en antwoorden voor je op papier zet.

Download nu de sessie Leer automatisch schrift en open een kanaal naar je onderbewustzijn voor een onbeperkte informatiestroom naar je bewustzijn

 • Levertijd: Onmiddellijk

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

2 beoordelingen voor Leer automatisch schrift

 1. Waardering 5 uit 5

  Maria (geverifieerde eigenaar)

  Al na twee trancereizen, zo noem ik het maar, kwamen er al letters op schrift, en na 4 dagen kan ik zo nu en dan een woord herkennen. Heel wonderlijk hoe dit werkt! Ik blijf oefenen totdat er een boodschap te lezen valt (en daarna blijf ik doorgaan). Het is iets wat ik vroeger al heb willen leren. En nu is het zover…

 2. Waardering 5 uit 5

  Jack (geverifieerde eigenaar)

  Verbazend hoe snel deze sessie werkt, na drie dagen in ontspanning te zijn gegaan, nam het onderbewuste, de besturing van mijn hand over. Nog wel wat onduidelijk leesbaar, er is echter volop vertrouwen dat het vanzelve zal verbeteren. Dank.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten