Menu

Ontdek de holle aarde

Als eeuwenlang doen er verhalen de ronde dat de aarde van binnen hol zou zijn. De Bermudadriehoek, waar schepen en vliegtuigen verdwenen, wordt ermee in verband gebracht en er zijn zelfs ooggetuigenverslagen, van onder anderen admiraal Byrd, die beschrijven hoe deze holle aarde eruit ziet.

Volgens zeggen zijn er op de noord- en zuidpool ingangen die naar de holle aarde leiden. Het gaat hier om enorme gaten waar vliegende objecten door naar binnen en buiten vliegen. Het is zeer opvallend en zelfs ‘verdacht’ dat beide polen op Google Earth niet in detail te zien zijn op satellietfoto’s, terwijl de rest van de wereld wel zichtbaar is.

Foto’s die gemaakt zijn van de polen, die in handen zijn van de NASA, worden geheim gehouden en het is een feit dat het zowel boven de Noord- als Zuidpool verboden is te vliegen. Er zijn daar no-fly zones ingesteld, en zelfs satellieten mogen niet over de polen vliegen.

Wat het nog vreemder maakt is dat de NASA met foto’s van andere planeten veel minder voorzichtig is. Zo zijn op foto’s van Jupiter het gat in de Zuidpool gewoon zichtbaar. Deze foto’s staan gepubliceerd op de website van de NASA.

Alles bij elkaar is deze geheimzinnigheid op zijn minst vreemd en verdacht te noemen en reden temeer om zelf op ‘onderzoek’ uit te gaan.

Neem nu met de meditatiesessie Ontdek de holle aarde zelf een kijkje in het binnenste deel van de holle aarde en maak de meest bijzondere reis van je leven.

Met Ontdek de holle aarde word je begeleid op deze mooie reis. Laat je verbazen door wat je onderweg allemaal te zien krijgt. Met de sessie Ontdek de holle aarde beleef je een intens avontuur en het gevoel dat je daarbij krijgt is niet eenvoudig in woorden te omschrijven. Dat moet je zelf beleven!

Is dit fictie, fantasie of Remote Viewing? Ontdek het zelf met Ontdek de holle aarde.

Download nu Ontdek de holle aarde en ontdek verborgen plekken, mooier dan in je stoutste dromen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontdek de holle aarde” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten