Menu

Ontdek vorige levens

Sommige problemen in je huidige leven kunnen hun oorsprong hebben in een verleden dat verder terug gaat dan je geboortedatum. De levensgeschiedenis van een mens omvat veel meer dan de bewuste en onbewuste herinneringen en ervaringen uit het huidige leven. Vaak blijkt dat vorige levens en het tussenbestaan een belangrijke rol spelen in het huidige leven.

Je hoeft echter geen problemen te hebben om op zoek te gaan naar vorige levens. Kennis hebben van vorige levens kan inzicht geven waarom je dingen in je huidige leven op een bepaalde manier doet en het kan ‘gewoon’ interessant zijn te weten wie en wat je was in vroegere tijden.

Het probleem is echter dat voor de meeste mensen deze herinneringen ontoegankelijk zijn, omdat ze diep verborgen liggen in het onderbewustzijn.

Als er één methode is om snel, veilig en direct toegang te krijgen tot de diepste delen van het onderbewustzijn, dan is het hypnose. Met behulp van de hypnosesessie Ontdek vorige levens dring je diep door in deze normaal gesproken ontoegankelijke gebieden, waar herinneringen uit vorige levens permanent opgeslagen liggen.

Met Ontdek vorige levens neem je een kijkje in de opgeslagen diep verborgen herinneringen van toen en maak je ze toegankelijk. Je gaat je bewust herinneren wie je was en wat je deed, waardoor je inzichten in jezelf in het hier en nu groeien.

De sessie Ontdek vorige levens helpt je de informatieve schatten uit vorige levens bloot te leggen en mee te nemen naar je huidige leven.

Download nu Ontdek vorige levens en ontdek wie je was en wat je deed in vorige levens

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontdek vorige levens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten