Menu

Ontwikkel ESP

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

ESP staat voor Extra Sensory Perception, oftewel buitenzintuiglijk waarnemingsvermogen. We hebben het hier over ons ‘zesde zintuig’.

Dit houdt in dat iemand informatie kan opvangen die niet met de normale vijf fysieke zintuigen herkend kan worden. Helderziendheid, helderhorendheid, telepathie, remote viewing en zelfs telekinese worden vaak onder de noemer ESP geplaatst.

ESP is iets dat wij mensen van nature hebben. Al is het wel zo dat de meeste (westerse) mensen dit in de loop der tijd steeds minder zijn gaan gebruiken. We zijn deze vermogens grotendeels kwijtgeraakt.

De reden is dat het in onze cultuur vaak afgewezen en als ‘raar’ bestempeld wordt. Ook zijn buitenzintuiglijke signalen erg zwak. Ze worden meestal overstemd door drukte in ons hoofd, waardoor we ze niet horen.

Desalniettemin kunnen we ons buitenzintuiglijk waarnemingsvermogen ontwaken, ontwikkelen en versterken.

Met behulp van de sessie Ontwikkel ESP creëer je de noodzakelijke innerlijke stilte in het hoofd. Dat stelt je in staat buitenzintuiglijke signalen en berichten te waarnemen.

Je krijgt op deze manier meer aansluiting op de onstoffelijke wereld. Je creëert grote spirituele groei en je staat steeds meer open voor buitenzintuiglijke informatie.

De sessie wakkert je buitenzintuiglijk waarnemingsvermogen aan. Je creëert een nieuwe kijk op het leven, dat uit veel meer aspecten bestaat dan alleen het fysieke!

Met Ontwikkel ESP ontwikkel je je gevoeligheid voor het niet-fysieke en leer je de onstoffelijke wereld kennen. Je ontwaakt met deze sessie je zesde zintuig.

Download nu Ontwikkel ESP en ontwikkel gevoeligheid voor het niet-fysieke universum

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

2 beoordelingen voor Ontwikkel ESP

 1. Waardering 5 uit 5

  Farisa (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben zéér tevreden over deze hypnose sessie!
  Dank je wel Michel!

  Liefs

 2. Waardering 4 uit 5

  Maria (geverifieerde eigenaar)

  7 dagen geleden deze sessie ontvangen. Halverwege val ik steeds in slaap, ondanks dat ik het op verschillende momenten beluister. Ik ga ervan uit dat mijn onderbewustzijn de suggesties opvangt en dat ik er toch profijt van heb. Bij andere sessies van een uur heb ik hetzelfde, maar tegenwoordig blijf ik wel wakker met die van een half uur.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten