Menu

Stem af op het Universum

Sommige mensen noemen het God, anderen Het Al en nog meer anderen het Universum. Hoe dan ook is het Universum een alwetend ‘iets’ waaruit wij voortgekomen zijn, althans dat denken we.

Er zijn mensen die denken dat zij het middelpunt van het Universum zijn, dat zij het zelf creëren. Wat je er ook van denkt: het Universum is onvoorstelbar groot en de bron van alles.

Hoe interessant zou het zijn als je het vermogen had om direct in contact te komen met de krachten van het Universum en je deze zou kunnen gebruiken in je dagelijkse leven?

Je zou een geheel nieuwe kijk op het leven kunnen ontwikkelen en beter gebruik kunnen maken van de enorme potenties die het Universum je biedt.

Contact leggen met het Universum en je daarop afstemmen is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Met de sessie Stem af op het Universum herontdek je via je eigen onderbewustzijn je eigen innerlijke vermogens en stem je jezelf af op het Universum!

Met Stem af op het Universum ervaar je dat er veel meer is dan alleen de zichtbare fysieke wereld en je krijgt het vermogen om deze kennis te gebruiken.

Download nu Stem af op het Universum en verkrijg inzichten die eerder onzichtbaar waren.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stem af op het Universum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten