Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Terug naar de toekomst

Tijdreizen blijft een interessant fenomeen. De meeste mensen hebben wel eens van regressie gehoord. Regressie is het in gedachten teruggaan in de tijd.

Als dit voor therapeutische doeleinden gebruikt wordt, noemen we het regressietherapie. Tijdens regressietherapie worden herinneringen aan het verleden zo helder, dat emoties, beelden, geluiden, woorden die gezegd werden, geuren, en eigenlijk alles levensecht herbeleefd kan worden.

Een succesvolle methode om een regressie te doen is het visualiseren van een zogenaamde tijdlijn. Door je deze tijdlijn in gedachten als een echte lijn voor te stellen is het eenvoudiger om terug te gaan in de tijd naar een bepaald punt.

Zo kun je de dingen die toen gebeurden opnieuw te beleven en ze mogelijk, met de kennis van nu, beter te begrijpen.

Echter de tijdlijn is aan beide kanten langer dan we in eerste instantie denken. Want wat gebeurt er als we tijdens een regressie verder teruggaan dan nul? Je kunt de lijn namelijk door blijven volgen tot tijden voor je geboorte. Ver voor je geboorte!

En dan gebeurt er iets wonderlijks. Veel mensen gaan dan op een bepaald moment beelden zien uit periodes die zich afspeelden voor hun fysieke geboorte. Dit komt echter zo vaak voor dat we deze vorm van regressietherapie, reïncarnatietherapie noemen.

Het wordt pas echt interessant als je kijkt wat er gebeurt als je de andere kant op gaat en je jouw tijdlijn volgt, verder dan het nu.

Er zijn theorieën die verklaren dat tijd niet bestaat en dat het verleden, heden en toekomst dingen zijn die mensen bedacht hebben. Dingen die zich mogelijk allemaal op exact hetzelfde nu-moment afspelen. Mogelijk zelfs in parallelle universa.

Eén casus is mij altijd bijgebleven en dat was die van een man die zijn leven, in een ander lichaam, tot in het kleinste detail kon omschrijven. Het was een leven enkele honderden jaren in de toekomst. Deze client herinnerde zich extreem gedetailleerd een toekomstig leven.

Het is een gegeven dat het mogelijk is om los te komen van het fysieke hier en nu en te zien wat zich in andere tijden afspeelde. Dit is zelfs zo treffend dat verschillende proefpersonen dingen te weten zijn gekomen die zij nooit hadden kunnen weten.

De sessie Terug naar de toekomst neemt je mee via je eigen tijdlijn naar de toekomst en laat je daar rondkijken. Je ziet en leert hoe je gekomen bent waar je graag wilt zijn en die kennis neem je mee terug naar het heden.

Deze sessie is zeer inspirerend en helpt je diep inzicht en helderheid te krijgen over hoe je jouw doelen kunt bereiken. Het laat je de weg zien die je bewandeld hebt en je leert van je toekomstige fouten, zodat je ze niet hoeft te maken.

Download nu Terug naar de toekomst en leer van je toekomstige fouten, zodat je ze niet hoeft te maken

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

 69,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2313
Categorieën: ,
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.