Menu

Terug naar de toekomst

Tijdreizen blijft een interessant fenomeen. De meeste mensen hebben wel eens van regressie gehoord. Regressie is het in gedachten teruggaan in de tijd. Als dit voor therapeutische doeleinden gebruikt wordt, noemen we het regressietherapie. Tijdens regressietherapie worden herinneringen aan het verleden zo helder, dat emoties, beelden, geluiden, woorden die gezegd werden, geuren, en eigenlijk alles levensecht herbeleefd kan worden.

Een succesvolle methode om een regressie te doen is het visualiseren van een zogenaamde tijdlijn. Door je deze tijdlijn in gedachten als een echte lijn voor te stellen is het eenvoudiger om terug te gaan in de tijd naar een bepaald punt om de dingen die toen gebeurden opnieuw te beleven en ze mogelijk, met de kennis van nu, beter te begrijpen.

Echter de tijdlijn is aan beide kanten langer dan we in eerste instantie denken. Want wat gebeurt er als we tijdens een regressie verder teruggaan dan nul? Je kunt de lijn namelijk door blijven volgen tot tijden voor je geboorte. Ver voor je geboorte en dan gebeurt er iets wonderlijks. Veel mensen gaan dan op een bepaald moment beelden zien uit periodes die zich afspeelden voor hun fysieke geboorte. Dit komt echter zo vaak voor dat we deze vorm van regressietherapie, reïncarnatietherapie noemen.

Het wordt pas echt interessant als je kijkt wat er gebeurt als je de andere kant op gaat en je jouw tijdlijn volgt, verder dan het nu.

Er zijn theorieën die verklaren dat tijd niet bestaat en dat het verleden, heden en toekomst dingen zijn die mensen bedacht hebben. Dingen die zich mogelijk allemaal op exact hetzelfde nu-moment afspelen. Mogelijk zelfs in parallelle universa.

Eén casus is mij altijd bijgebleven en dat was die van een man die zijn leven, in een ander lichaam, tot in het kleinste detail kon omschrijven. Het was een leven enkele honderden jaren in de toekomst. Deze client herinnerde zich extreem gedetailleerd een toekomstig leven.

Het is een gegeven dat het mogelijk is om los te komen van het fysieke hier en nu en te zien wat zich in andere tijden afspeelde. Dit is zelfs zo treffend dat verschillende proefpersonen dingen te weten zijn gekomen die zij nooit hadden kunnen weten.

De sessie Terug naar de toekomst neemt je mee via je eigen tijdlijn naar de toekomst en laat je daar rondkijken. Je ziet en leert hoe je gekomen bent waar je graag wilt zijn en die kennis neem je mee terug naar het heden.

De sessie Terug naar de toekomst is een zeer inspirerende sessie die je helpt diep inzicht en helderheid te krijgen over hoe je jouw doelen kunt bereiken. Het laat je de weg zien die je bewandeld hebt en je leert van je toekomstige fouten, zodat je ze niet hoeft te maken.

Download nu Terug naar de toekomst en leer van je toekomstige fouten, zodat je ze niet hoeft te maken

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Meerdere sessies = korting tot 35%
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

 49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Terug naar de toekomst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten