Menu

Mentaal weerbaar worden

Ontwikkel de allerhoogste mentale weerbaarheid voor succes in je sport!

Wat scheidt de ware meesters, de kampioenen, van de ‘wannabees’?

Het antwoord op die vraag is bijna altijd: mentale weerbaarheid. Keer op keer bewonderen sportcommentatoren dat een bepaalde sporter de beste is – zelfs als ze kleiner, ouder, minder ervaren of fysiek zwakker zijn dan anderen in hun sport.

Op de één of andere manier lijken ze onverslaanbaar. Hoe kan het dat sporters die fysiek minder minder sterk zijn, toch beter presteren dan de fysiek sterkere? Ook hier is het antwoord mentale weerbaarheid.

Ontwikkel de allerhoogste mentale weerbaarheid, zodat je je voelt en je gedraagt als een echte kampioen. De sessie Mentaal weerbaar worden gaat over het focussen van je gedachten op je prestaties, het tijdelijk wegfilteren van alle afleidingen en het nooit opgeven.

Wanneer je deze hoogste vorm van mentale weerbaarheid hebt, dan word je als het ware onoverwinnelijk. Je lichamelijke kracht, razendsnelle reacties en uithoudingsvermogen worden allemaal sterk beïnvloed door je mentale instelling. De sessie Mentaal weerbaar worden helpt je deze mentale weerbaarheid snel te ontwikkelen.

Met deze sessie ontwikkel je een bikkelharde vastberadenheid en ga je focussen als een kampioen. En wanneer je deze onbewuste vastberadenheid en focus hebt, zul je alle bronnen die je in je hebt vanzelf gaan gebruiken om tot topprestaties te komen.

Download nu Mentaal weerbaar worden en begin vandaag nog met het versterken van je mentale weerbaarheid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mentaal weerbaar worden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten