Kalm blijven in tijden van crisis

Raak je helemaal in de rats door alle berichten over de wereldwijd uitgeroepen Corona-pandemie?

Gaat je hart tekeer en krijg je regelmatig het zweet in je handen als je denkt aan de gevolgen die deze crisis voor jou en je dierbaren kan hebben?

Misschien ben je bang voor je bejaarde ouders, die je niet mag bezoeken, terwijl je ongerust bent of ze niet besmet zullen raken. En wat als ze wel besmet raken?

Of wellicht ben je bang voor die vriend of vriendin die net ernstig ziek is, mogelijk chemotherapie heeft gehad of nog heeft en daardoor kampt met een verzwakt immuunsysteem?

Of is je eigen gezondheid niet helemaal optimaal? Als diabetes-, COPD- of hartpatiënt bijvoorbeeld loop je meer risico op complicaties als je besmet raakt met COVID-19 ofwel het Coronavirus.

Het kan ook zijn dat je niet naar je werk kunt. Of dat je ontslag boven je hoofd hangt, doordat het bedrijf waar je werkt in grote problemen is gekomen.

En wat als je kleine zelfstandige bent? Hoe ga je dit redden?

Als je hierover nadenkt word je overweldigd door emoties en kun je haast niet meer helder denken, of niet soms? Het is te veel, te groot, te bedreigend!

Een natuurlijke, emotionele reactie is om te willen vechten of vluchten. Maar in situaties als dit haalt dat niet zo veel uit. Het is daarom belangrijk om kalm te kunnen blijven.

Je kunt wel in paniek raken, maar daar help je niemand mee, vooral jezelf niet.

Je hoofd koel houden in crisissituaties als dit is noodzakelijk om de wirwar van gedachten te ontrafelen en oplossingen te kunnen vinden.

Eén oplossing kan zijn dat je de controle terugneemt over je eigen instinctieve reactiesysteem. Dit systeem reageert in crises zoals je als mens geprogrammeerd bent: primitief en heel erg ‘basic’.

Als je daarin verandering aanbrengt door die programmering aan te passen, kun je doelbewust nieuwe, kalme reacties ontwikkelen.

De sessie Kalm blijven in tijden van crisis is precies daarvoor gemaakt, om de volle kracht van jouw eigen brein te gebruiken om nieuwe gedragspatronen te genereren en te integreren, die net zo sterk zijn als wat je van nature hebt meegekregen.

Deze ontspannende sessie leert je hoe je je emoties aan de kant kunt zetten op momenten dat dit nodig is.

Je leert ook hoe je een ‘helicopterview’ kunt inzetten, om een crisissituatie zowel van binnenuit als van buitenaf te bekijken. Dit helpt je om het grotere geheel van willekeurig welke situatie dan ook te zien.

Kalm blijven in tijden van crisis geeft je de rust terug, zodat als je beslissingen moet nemen, je dit kalm en weloverwogen doet, vrij van paniek en angstgevoelens. Je voelt je weer veilig.

Als je Kalm blijven in tijden van crisis regelmatig luistert zul je de nieuwe blauwdruk die je ontwikkelt voor het reageren op en in crises diep integreren in je onderbewustzijn, en volop profijt trekken van de diepe ontspanning die daarmee samengaat.

Download Kalm blijven in tijden van crisis vandaag nog en bescherm jezelf tegen emotionele overweldiging door de druk die een crisis op je legt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5805
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.