Menu

Onmiddellijk minder stress

Ben je gestresst en zou je best wat stressvermindering kunnen gebruiken? Voel je je overweldigd, emotioneel, moe, en heb je soms het gevoel dat je hoofd uit elkaar spat?

Misschien weet je wel dat je iets moet doen om de stress te verlichten, maar heb je geen tijd of energie voor een wandeling, dus wat moet je dan doen?

Verlichting van stress is in feite zorgen voor een verandering van je fysieke en mentale staat. Wat je nodig hebt is een verschuiving van ‘stress en alertheid’, naar ‘ontspanning en verruimd perspectief’. Het is zaak anders naar dingen te gaan kijken.

Met deze sessie Onmiddellijk minder stress zul je direct zowel fysiek als mentaal de enorme diepe ontspanning ervaren, waar je al zo lang behoefte aan hebt. En de resultaten zullen veel langer duren dan de sessie zelf.

Als je dagelijks luistert, zal je stressniveau in zijn geheel verlagen, waardoor je je ook op de langere termijn steeds beter en meer ontspannen zult gaan voelen.

Download nu de sessie Onmiddellijk minder stress en ervaar de ongelooflijke effecten van een diepe, natuurlijke ontspanning.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onmiddellijk minder stress” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten