Menu

Voel je veilig

Voel je voortaan veilig en leer hoe je je gevoel van veiligheid weer terugkrijgt met deze speciale sessie.

Word je voortdurend achtervolgd door angst, ongeacht waar deze vandaan komt, zonder dat er echt gevaar is? Ben je bang dat er iets gebeurt, heb je het gevoel dat er constant een bepaalde dreiging heerst en dat je daardoor beperkt wordt in je bewegingsvrijheid?

Het zou dom zijn om te doen alsof er helemaal geen gevaar meer bestaat in de wereld. Er zijn nou eenmaal bepaalde risico’s en gevaren, en mensen raken soms verstrikt in traumatische ervaringen. Er vinden oorlogen plaats, rampen, mensen kunnen nare en wrede dingen doen, je kunt ziek worden of betrokken raken bij een ongeluk.

Wanneer je zelf een nare ervaring hebt opgedaan of je hebt het van dichtbij meegemaakt of gezien op tv, dan kan dit leiden tot een bepaalde angst. Hoe intenser de ervaring, hoe groter de angst kan zijn. En wanneer je gevoelig bent, kan dit leiden tot een trauma of angststoornis, waar je maar moeilijk vanaf komt.

Zelfs als je in een echt bedreigende omgeving hebt moeten leven, of direct traumatisch persoonlijk letsel hebt geleden, komen dergelijke ervaringen meestal wel uiteindelijk tot een einde. Maar soms ook niet. En weten dat je veilig bent is in die gevallen niet genoeg om je ook echt veilig te voelen.

De sessie Voel je veilig helpt je om de angstgevoelens los te koppelen van eerdere ervaringen, waardoor je geen ongegronde angst meer voelt. Je zult daardoor een stuk rustiger leven, waardoor je weer meer dingen durft te doen.

Je positieve emotionele reacties worden door de sessie Voel je veilig sterker dan de vroegere angstgevoelens, waardoor je het leven weer een stuk zonniger in gaat zien. Je gaat voortaan weten en voelen dat het goed is.

Deze sessie gebruikt de kracht van hypnose om overdreven emotionele reacties te kalmeren en negatieve denkpatronen te neutraliseren.

Elke keer dat je naar deze sessie luistert zul je merken dat:

  • Je meer en meer tot rust komt
  • Je leven steeds meer vervuld wordt met innerlijke kalmte
  • Verontrustende gedachten verdwijnen
  • Je je beter kunt beschermen tegen negatieve gedachten en negatieve input
  • Gebeurtenissen die vroeger angst veroorzaakten je nu niet meer storen
  • Je beter slaapt en meer geniet van het leven

Download nu Voel je veilig en leef lekkerder zonder die beklemmende angst

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
SKU: 5809 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voel je veilig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten