Wis schouderspanningspijn

Er bestaan veel oorzaken van schouderpijn. Eén van de meest voorkomende is een vastzittende spanning. Meestal is dit een gevolg van landurige stress, waarbij je na verloop van tijd niet meer voelt dat je een chronische spierspanning op je schouders hebt zitten. Je voelt de spanning dus niet (meer), maar je hebt wel de pijn.

Het is niet voor niets dat we gezegden in onze taal hebben als “een gewicht op je schouders hebben.”

Stress is een normaal onderdeel van het leven

Sommige dingen in het leven dagen je uit en kunnen je behoorlijk uit je comfortzone trekken. Dit kan ertoe leiden dat je dingen doet die je normaal gesproken niet, of anders zou doen. Ook kunnen er dingen gebeuren, die je niet in de hand hebt.

Dit soort uitdagingen beïnvloeden vervolgens je fysieke en emotionele welzijn. Wanneer je de uitdaging aangaat en met succes er doorheen komt, ben je daarna sterker en veerkrachtiger. En soms ook wijzer. Dus in dat opzicht kan stress goed zijn voor je.

Maar je kunt ook teveel van het goede hebben. En dan werkt het tegen je.

Hoe stress en spanning aan elkaar zijn verbonden

Wanneer het niveau van stress waarmee je te maken krijgt groter is dan wat je gemakkelijk aankunt, dan is het goed mogelijk dat de spanning zich ophoopt in je lichaam. Het is alsof je jezelf constant schrap moet zetten om rechtop te blijven staan.

Mensen geven vaak aan dat ze het gevoel hebben dat ze een zwaar gewicht met zich meedragen, of dat de spieren in hun rug aanvoelen als een paar gespannen staalkabels. Je kunt dit vaak zien, doordat ze met gebogen schouders en een gebogen houding lopen.

Nu kan spierspanning in je schouders (of waar dan ook) natuurlijk ook te wijten zijn aan andere oorzaken. Misschien heb je sowieso een slechte houding, of heb je een zittend leven zonder voldoende beweging. Als je in staat bent om daar iets aan te doen, dan zal dat snel leiden tot een vermindering van de spanning.

Maar stress kan ook spanning veroorzaken en verergeren. Mensen die te maken hebben met stress op het werk of thuis, zullen waarschijnlijk ook de meest lichamelijke spanning voelen.

Het probleem is namelijk dat door constant aanhoudende spierspanning, alles in de verdrukking kan komen. Zenuwbanen kunnen afgekneld worden, gewrichtskapsels kunnen overbelast raken en meer.

Dit alles kan leiden tot chronische schouderpijn, waardoor je nachten lang wakker kan liggen van de pijn en moeite kunt hebben met de normale dagelijkse dingen.

Tweerichtingsverkeer van lichaam en geest

Je geest en lichaam beïnvloeden elkaar voortdurend. Als je je spieren diep ontspant, voel je je emotioneel rustiger. En hoe meer je regelmatig ontspant, hoe rustiger je wordt, omdat je op een duidelijkere, objectievere manier over dingen kunt nadenken.

Dus wanneer je gedachten kalmer worden en je een kalmere kijk op het leven hebt, dan zul je automatisch ook meer lichamelijke ontspanning ervaren. Het werkt beide kanten op.

Dit betekent dat, ongeacht de soorten stress waarmee je te maken hebt, je een enorm verschil kunt maken in hoe je je voelt en hoe je ermee omgaat.

Wanneer je spieren eindelijk tot rust komen, kan alles losgelaten worden. Pas vanaf dat moment kan alles dat in de knel zat zich gaan herstellen en zal de pijn verminderen en uiteindelijk verdwijnen.

En de snelste en gemakkelijkste manier om dit te realiseren is met behulp van de sessie Wis schouderspanningspijn.

Door deze sessie ontspan je niet alleen nu, maar ook op de langere termijn. Je leert hoe je jezelf effectief kunt beschermen tegen overmatige stress en spanning. Vooral de spanning die vast is gaan zitten in je schouderspieren.

Terwijl je ontspant en regelmatig naar je sessie luistert, zult je merken dat je:

 • Onmiddellijk een vermindering van de spanning voelt (en niet alleen in je schouders!)
 • Elke keer dat je luistert, sneller en dieper ontspant
 • Automatisch steeds vaker ontspant en loslaat
 • Op natuurlijke wijze leert ontspannen te blijven bij moeilijke situaties
 • Veel flexibeler wordt en je je meer op je gemak voelt

Download nu Wis schouderspanningspijn en voel je snel mentaal, emotioneel en fysiek beter

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5835
Categorieën: ,
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.