Menu

Wis schouderspanningspijn

Er bestaan veel oorzaken van schouderpijn. Eén van de meest voorkomende is een vastzittende spanning. Meestal is dit een gevolg van landurige stress, waarbij je na verloop van tijd niet meer voelt dat je een chronische spierspanning op je schouders hebt zitten. Je voelt de spanning dus niet (meer), maar je hebt wel de pijn.

Het is niet voor niets dat we gezegden in onze taal hebben als “een gewicht op je schouders hebben.”

Stress is een normaal onderdeel van het leven

Sommige dingen in het leven dagen je uit en kunnen je behoorlijk uit je comfortzone trekken. Dit kan ertoe leiden dat je dingen doet die je normaal gesproken niet, of anders zou doen. Ook kunnen er dingen gebeuren, die je niet in de hand hebt.

Dit soort uitdagingen beïnvloeden vervolgens je fysieke en emotionele welzijn. Wanneer je de uitdaging aangaat en met succes er doorheen komt, ben je daarna sterker en veerkrachtiger. En soms ook wijzer. Dus in dat opzicht kan stress goed zijn voor je.

Maar je kunt ook teveel van het goede hebben. En dan werkt het tegen je.

Hoe stress en spanning aan elkaar zijn verbonden

Wanneer het niveau van stress waarmee je te maken krijgt groter is dan wat je gemakkelijk aankunt, dan is het goed mogelijk dat de spanning zich ophoopt in je lichaam. Het is alsof je jezelf constant schrap moet zetten om rechtop te blijven staan.

Mensen geven vaak aan dat ze het gevoel hebben dat ze een zwaar gewicht met zich meedragen, of dat de spieren in hun rug aanvoelen als een paar gespannen staalkabels. Je kunt dit vaak zien, doordat ze met gebogen schouders en een gebogen houding lopen.

Nu kan spierspanning in je schouders (of waar dan ook) natuurlijk ook te wijten zijn aan andere oorzaken. Misschien heb je sowieso een slechte houding, of heb je een zittend leven zonder voldoende beweging. Als je in staat bent om daar iets aan te doen, dan zal dat snel leiden tot een vermindering van de spanning.

Maar stress kan ook spanning veroorzaken en verergeren. Mensen die te maken hebben met stress op het werk of thuis, zullen waarschijnlijk ook de meest lichamelijke spanning voelen.

Het probleem is namelijk dat door constant aanhoudende spierspanning, alles in de verdrukking kan komen. Zenuwbanen kunnen afgekneld worden, gewrichtskapsels kunnen overbelast raken en meer.

Dit alles kan leiden tot chronische schouderpijn, waardoor je nachten lang wakker kan liggen van de pijn en moeite kunt hebben met de normale dagelijkse dingen.

Tweerichtingsverkeer van lichaam en geest

Je geest en lichaam beïnvloeden elkaar voortdurend. Als je je spieren diep ontspant, voel je je emotioneel rustiger. En hoe meer je regelmatig ontspant, hoe rustiger je wordt, omdat je op een duidelijkere, objectievere manier over dingen kunt nadenken.

Dus wanneer je gedachten kalmer worden en je een kalmere kijk op het leven hebt, dan zul je automatisch ook meer lichamelijke ontspanning ervaren. Het werkt beide kanten op.

Dit betekent dat, ongeacht de soorten stress waarmee je te maken hebt, je een enorm verschil kunt maken in hoe je je voelt en hoe je ermee omgaat.

Wanneer je spieren eindelijk tot rust komen, kan alles losgelaten worden. Pas vanaf dat moment kan alles dat in de knel zat zich gaan herstellen en zal de pijn verminderen en uiteindelijk verdwijnen.

En de snelste en gemakkelijkste manier om dit te realiseren is met behulp van de sessie Wis schouderspanningspijn.

Door deze sessie ontspan je niet alleen nu, maar ook op de langere termijn. Je leert hoe je jezelf effectief kunt beschermen tegen overmatige stress en spanning. Vooral de spanning die vast is gaan zitten in je schouderspieren.

Terwijl je ontspant en regelmatig naar je sessie luistert, zult je merken dat je:

  • Onmiddellijk een vermindering van de spanning voelt (en niet alleen in je schouders!)
  • Elke keer dat je luistert, sneller en dieper ontspant
  • Automatisch steeds vaker ontspant en loslaat
  • Op natuurlijke wijze leert ontspannen te blijven bij moeilijke situaties
  • Veel flexibeler wordt en je je meer op je gemak voelt

Download nu Wis schouderspanningspijn en voel je snel mentaal, emotioneel en fysiek beter

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 5835 Categorie:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wis schouderspanningspijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten