Menu

Vrij van alcoholverslaving

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Sta je niet stevig genoeg in je schoenen om de drank te laten staan? Heb je het geprobeerd, maar is de roep van fles sterker dan jij, waardoor je een steeds lagere dunk van jezelf krijgt en je problemen steeds groter worden? Zit je opgesloten in een vicieuze cirkel waar je niet uit lijkt te kunnen komen?

Als je ja hebt geantwoord op minstens één van deze vragen dan kun je best wat hulp gebruiken om voortaan van de drank af te blijven.

De hypnosesessie Vrij van alcoholverslaving helpt je om meer kracht en discipline te krijgen om nee te kunnen zeggen tegen alcohol. Je bevrijdt jezelf hiermee uiteindelijk van je drankverslaving, waardoor je een nieuwe vrijheid terugkrijgt.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Vrij van alcoholverslaving luistert creëer je onafhankelijkheid van de drank en verlies je de behoefte om alcohol te drinken voorgoed.

Download nu de sessie Vrij van alcoholverslaving en leef weer vrij zonder alcohol

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

2 beoordelingen voor Vrij van alcoholverslaving

 1. Waardering 5 uit 5

  Diedo

  Beste Michel,

  Ik heb nu drie weken geen druppeltje wijn meer gedronken en heb de sessie “alcoholverslaving” slechts drie keer gedaan. Ik vind het super de super!!!! Ik gebruik nu meerdere sessies door elkaar (n.a.v. jouw vorige mail) en dat bevalt me uitstekend.

  Bedankt voor het mooie werk dat je doet!

  Liefs van Diedo.

 2. Waardering 5 uit 5

  Eddy

  Hallo Michel,

  Ik ben Eddy en heb bij jou onlangs de stoppen met alcohol gekocht en natuurlijk al een aantal malen beluisterd met als gevolg dat ik na 2 sessies Ja na 2 sessies geen druppel meer heb gedronken nu dus ongeveer 2 weken lang bedankt alvast voor het bereiken van deze resultaten. Ik was al vaker gestopt en weer begonnen maar zoals het nu aanvoelt is dit anders, precies weet ik het nog niet maar dat zal de toekomst wel duiden.
  mijn hartelijke dank tot zover..

  Eddy

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten