Menu

Vrij van cannabis roken

Afhankelijkheid van cannabis of marihuana kan een gewoonte zijn geworden die moeilijk te doorbreken is. Ook al is cannabis in de directe zin niet verslavend, het kan toch een dusdanig grote invloed hebben op je dagelijkse leven, dat het moeilijk is om ervan af te komen.

Er werd lang gedacht dat het roken van cannabis relatief onschadelijk was, maar inmiddels zijn er toch meer aanwijzingen dat dit niet zo is.

Naast het risico op kanker, is er zich opstapelend bewijs dat langdurig roken van cannabis of marihuana schade kan toebrengen aan je immuunsysteem.

Maar, net als met het roken van gewone sigaretten, is weten dat iets slecht voor je is doorgaans niet genoeg om je te motiveren ermee te stoppen.

Jij zult daarop geen uitzondering zijn, en net als zoveel anderen waarschijnlijk meer nodig hebben om afhankelijkheden en verslavingen de baas te worden.

De sessie Vrij van cannabis roken kan je helpen een onbewuste motivatie te creëren. Het soort motivatie dat je nodig hebt en die bij al zoveel andere mensen een cannabisafhankelijkheid heeft doen verminderen.

Het helpt je om weg te stappen van de soort liefdesrelatie die je mogelijk hebt ontwikkeld met cannabis, en het helpt je om objectiever te zijn over hoe je zou willen dat die relatie in de toekomst is.

Vrij van cannabis roken helpt je om helder te denken en te focussen op de redenen waarom je zou willen stoppen om zoveel cannabis te gebruiken.

Je ontdekt dat je als vanzelf minder drang hebt om te roken, en dat je meer andere activiteiten onderneemt waar je een goed gevoel door krijgt.

Download Vrij van cannabis roken nu en word je weer bewust dat jíj bepaalt wat je wilt en niet de cannabis

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van cannabis roken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten