Menu

Vrij van drugsverslaving

Bij een verslaving is het willen gebruiken veranderd in het moeten gebruiken. Een ander woord voor verslaving is afhankelijkheid. Er zijn twee soorten afhankelijkheid:

  • Geestelijke afhankelijkheid
  • Lichamelijke afhankelijkheid

Bij een geestelijke afhankelijkheid ga je steeds sterker verlangen naar de drugs en voel je je niet goed als je niet gebruikt. Dit effect treedt vooral op als je regelmatig gebruikt en als je de drugs gebruikt om je dagelijkse problemen te ontvluchten. Geestelijke afhankelijkheid treedt op bij nagenoeg alle drugs zoals alcohol, speed, heroïne, cocaïne, GHB, XTC en zelf bij koffie.

Bij een lichamelijke afhankelijkheid geeft je lijf het signaal dat het drugs nodig heeft. Deze signalen kunnen extreem heftig zijn.

Afhankelijkheid van drugs kan je in grote problemen brengen. Zo kunnen er ernstig lichamelijke problemen ontstaan, zoals hartklachten. Je put er je lichaam mee uit. Je interesse in andere dingen neemt af, waardoor je ontwikkeling kan stoppen. Je kunt in een depressie raken en je verliest je grip op de realiteit. Daarnaast ben je vaak te veel bezig met je verslaving, waardoor je op sociaal niveau mensen om je heen verwaarloost. En uiteraard kun je door een drugsverslaving snel schulden maken, doordat drugs duur zijn en snel je baan kunt verliezen.

Met behulp van de hypnosesessie Vrij van drugsverslaving maak je het jezelf een stuk eenvoudiger om van je drugsverslaving af te komen. Je wordt onafhankelijk van drugs en je verliest de behoefte aan het tijdelijke drugsgenot! Luister regelmatig naar de sessie Vrij van drugsverslaving en ontdek dat de drugs steeds minder je interesse hebben, waardoor je het op een gegeven moment gewoon vergeet.

Met deze sessie doorbreek je snel en zonder moeite de vicieuze cirkel van je drugsverslaving, waardoor de weg vrijkomt om dingen te gaan doen die je echt leuk vindt.

Download nu de sessie Vrij van drugsverslaving transformeer je leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van drugsverslaving” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten