Vrij van sociale media-verslaving

Heb jij altijd en overal je smartphone bij de hand? Voel je je ongemakkelijk als je niet online kunt om te zien of je nieuwe berichten in je newsfeed of inbox hebt?

Sociale media-netwerken schieten als paddenstoelen uit de grond, en zijn een kenmerk van onze tijd. Niemand had van tevoren kunnen bedenken wat een gigantische impact dit op onze levens zou hebben.

En als je eerlijk bent wil je toch ook niet echt terug naar hoe het vroeger was, toen het een fikse taak was om informatie te ontvangen of naar buiten te brengen.

Dus ja, het is geweldig dat je direct in contact staat met je vriendennetwerk en je familie, zelfs als ze aan de andere kant van de wereld wonen.

Het is super om spelletjes te kunnen spelen, muziek en video’s te delen, om dingen te leren en te ontdekken, of politiek betrokken te zijn, of waar je interesse ook mag liggen, en dat dit allemaal snel en eenvoudig kan met je computer of telefoon.

Toch heeft het niet alleen maar voordelen…

De aard van het medium, met zijn snelle en acute verbinding, betekent dat je brein constant op zoek gaat naar de ‘beloning’ voor contact en aandacht (want dat zijn de dingen waar het uiteindelijk allemaal om draait).

Dat op zichzelf is niet slecht of verkeerd, maar het heeft wel een duidelijk merkbaar effect op je.

Je bent als mens gevoelig voor beloning, en we vinden het prettig om veel en vaak beloond te worden. Het probleem zit hem erin dat je niet weet wanneer je contacten online zullen zijn. Met als gevolg dat je constant ‘even checkt’ of er meldingen zijn sinds de laatste keer dat je ‘even checkte’.

En wanneer iemand zijn status heeft geupdate, of een bericht heeft gestuurd, krijg je een tevreden gevoel dat je hebt gecheckt, want er was immers iets!

Is er echter niets, geen reacties, likes of berichtjes, dan heb je de neiging om zelf iets te posten, wetend dat je niet lang hoeft te wachten tot er weer iets gebeurt. Vervolgens moet je weer regelmatig ‘even checken’ of er al gereageerd is op je post.

Vóór je het weet, draai je in een verslavend kringetje rond. Je kunt niet te lang zonder je computer en al helemáál niet zonder je smartphone, want stel je voor dat je iets mist!

Zodra online verbinding, of zoals zo vaak de hoop op online verbinding, ons dusdanig heeft overgenomen dat het ons normale offline leven in de weg gaat zitten, doordat je geen tijd meer hebt voor echte contacten en andere activiteiten waar je veel meer voldoening uit kunt halen, is het de hoogste tijd om in actie te komen.

Alleen zit je met het probleem dat je een verslaving hebt! En patronen als dit, kunnen behoorlijk pittig zijn om van los te komen. Dus hoe kun je jezelf bevrijden uit de greep van je telefoon en sociale media?

Vrij van sociale media-verslaving is hier speciaal voor ontwikkeld. Met deze sessie breng je je online activiteiten en interacties met anderen terug naar de juiste verhouding, zodat je leven niet meer alleen maar draait om wat er online gebeurt, maar des te meer om wat er in je werkelijke, dagelijkse leven te doen is.

Als je geregeld naar deze ontspannende sessie luistert, zul je al snel merken dat je op een onbewust niveau steeds meer los komt van de drang om met je telefoon bezig te zijn.

Je begint met het vaststellen, en handhaven, van je eigen grenzen. Je voelt je steeds vrijer om zelf te bepalen wanneer je iets met sociale media wilt doen, zonder de constante drang dat je alles moet volgen of online actief te moeten zijn.

Je voelt je niet langer emotioneel verslaafd aan sociale netwerken, waardoor je je ineens realiseert dat je voor langere tijd niet online bent geweest.

Het echte leven wordt interessanter, omdat je meer deelneemt en betrokken bent bij de activiteiten en mensen die je fysiek om je heen hebt en waar je plezier aan beleeft.

Download Vrij van sociale media-verslaving nu en krijg de controle over je leven terug

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  59,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1453
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.