Menu

Vrij van suikerverslaving

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Een groot probleem van onze ‘moderne’ maatschappij is dat in ons voedsel steeds meer suiker verwerkt wordt. De reden is simpel en schokkend: suiker werkt verslavend. Hierdoor consumeer je simpelweg meer dan normaal en dat is goed voor de portemonnee van de fabrikanten. Voor jou is het echter ronduit slecht, want wij mensen hebben geen extra toegevoegde (geraffineerde) suiker nodig. Het maakt ons dik, chronisch moe en ziek. Suiker is een uitstekende voedingsbodem voor veel ziekten, waaronder kanker, diabetes en meer.

Het is niet alleen zoetwaren waar suiker in zit. Ook frisdranken, voorverpakt eten, vleeswaren, soepen, sauzen, en meer bevatten veel suiker. De lijst van voedingswaren waarin suiker is verwerkt wordt met de dag langer.

Het is dan ook geen wonder dat veel mensen er verslaafd aan zijn geraakt, met alle negatieve gevolgen dien. Wanneer je chronisch moe bent, is de kans groot dat je verslaafd bent aan suiker. Soms zelfs zonder het te weten. Een suikerverslaving ondermijnt je gestel. Het vreet stiekem al je energie weg en je kunt er behoorlijk dik van worden.

Voor elke verslaving geldt dat je het pas op kunt lossen als je weet dat je verslaafd bent en je vindt dat er iets aan moet gebeuren. De sessie Vrij van suikerverslaving helpt je snel en gemakkelijk van een suikerverslaving af te komen, waardoor je langzaam maar zeker steeds minder behoefte hebt aan suiker en suikerhoudend voedsel.

Je krijgt meer energie, wordt fitter en overgewicht wordt minder. De sessie Vrij van suikerverslaving helpt je ongemerkt van deze verslaving af, waardoor je een belangrijke voedingsbodem voor ziekten wegneemt, en je een fijnere en gezondere toekomst voor je hebt.

Download nu Vrij van suikerverslaving en geniet van een fijnere en gezondere suikervrije toekomst

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

1 beoordeling voor Vrij van suikerverslaving

  1. Waardering 5 uit 5

    Maartje (geverifieerde eigenaar)

    Ik ben zo ontzettend gelukkig met deze sessie, het heeft voor mij heel veel toe gevoegd, nooit durven hopen maar ik heb zoveel rust gekregen nu en ik vond zoet zalig, een beloning of zo. Vanmiddag nog even een terras bezocht, zwarte koffie gedronken en het koekje laten liggen. Wel een volkoren pistolet gegeten.
    Ik snoepte best wel veel maar ik heb geen behoefte meer aan zoete producten en er totaal geen moeite mee. Download deze sessie op je computer of je tablet en je zult hier geen spijt van krijgen, er zal een wereld voor je opengaan. ZEKER WETEN

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten