Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Vrij van suikerverslaving

Een groot probleem van onze ‘moderne’ maatschappij is dat in ons voedsel steeds meer suiker verwerkt wordt. De reden is simpel en schokkend: suiker werkt verslavend. Hierdoor consumeer je simpelweg meer dan normaal en dat is goed voor de portemonnee van de fabrikanten. Voor jou is het echter ronduit slecht, want wij mensen hebben geen extra toegevoegde (geraffineerde) suiker nodig. Het maakt ons dik, chronisch moe en ziek. Suiker is een uitstekende voedingsbodem voor veel ziekten, waaronder kanker, diabetes en meer.

Het is niet alleen zoetwaren waar suiker in zit. Ook frisdranken, voorverpakt eten, vleeswaren, soepen, sauzen, en meer bevatten veel suiker. De lijst van voedingswaren waarin suiker is verwerkt wordt met de dag langer.

Het is dan ook geen wonder dat veel mensen er verslaafd aan zijn geraakt, met alle negatieve gevolgen dien. Wanneer je chronisch moe bent, is de kans groot dat je verslaafd bent aan suiker. Soms zelfs zonder het te weten. Een suikerverslaving ondermijnt je gestel. Het vreet stiekem al je energie weg en je kunt er behoorlijk dik van worden.

Voor elke verslaving geldt dat je het pas op kunt lossen als je weet dat je verslaafd bent en je vindt dat er iets aan moet gebeuren. De sessie Vrij van suikerverslaving helpt je snel en gemakkelijk van een suikerverslaving af te komen, waardoor je langzaam maar zeker steeds minder behoefte hebt aan suiker en suikerhoudend voedsel.

Je krijgt meer energie, wordt fitter en overgewicht wordt minder. De sessie Vrij van suikerverslaving helpt je ongemerkt van deze verslaving af, waardoor je een belangrijke voedingsbodem voor ziekten wegneemt, en je een fijnere en gezondere toekomst voor je hebt.

Download nu Vrij van suikerverslaving en geniet van een fijnere en gezondere suikervrije toekomst

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
Share on facebook
Deel
Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Pin
Share on email
Mail

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 40960 bytes) in /var/www/clients/client2/web3/web/wp-content/plugins/elementor/includes/base/element-base.php on line 669