Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Vrij van suikerverslaving

Een groot probleem van onze ‘moderne’ maatschappij is dat in ons voedsel steeds meer suiker verwerkt wordt. De reden is simpel en schokkend: suiker werkt verslavend. Hierdoor consumeer je simpelweg meer dan normaal en dat is goed voor de portemonnee van de fabrikanten. Voor jou is het echter ronduit slecht, want wij mensen hebben geen extra toegevoegde (geraffineerde) suiker nodig. Het maakt ons dik, chronisch moe en ziek. Suiker is een uitstekende voedingsbodem voor veel ziekten, waaronder kanker, diabetes en meer.

Het is niet alleen zoetwaren waar suiker in zit. Ook frisdranken, voorverpakt eten, vleeswaren, soepen, sauzen, en meer bevatten veel suiker. De lijst van voedingswaren waarin suiker is verwerkt wordt met de dag langer.

Het is dan ook geen wonder dat veel mensen er verslaafd aan zijn geraakt, met alle negatieve gevolgen dien. Wanneer je chronisch moe bent, is de kans groot dat je verslaafd bent aan suiker. Soms zelfs zonder het te weten. Een suikerverslaving ondermijnt je gestel. Het vreet stiekem al je energie weg en je kunt er behoorlijk dik van worden.

Voor elke verslaving geldt dat je het pas op kunt lossen als je weet dat je verslaafd bent en je vindt dat er iets aan moet gebeuren. De sessie Vrij van suikerverslaving helpt je snel en gemakkelijk van een suikerverslaving af te komen, waardoor je langzaam maar zeker steeds minder behoefte hebt aan suiker en suikerhoudend voedsel.

Je krijgt meer energie, wordt fitter en overgewicht wordt minder. De sessie Vrij van suikerverslaving helpt je ongemerkt van deze verslaving af, waardoor je een belangrijke voedingsbodem voor ziekten wegneemt, en je een fijnere en gezondere toekomst voor je hebt.

Download nu Vrij van suikerverslaving en geniet van een fijnere en gezondere suikervrije toekomst

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1408
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Ik ben zo ontzettend gelukkig met deze sessie, het heeft voor mij heel veel toe gevoegd, nooit durven hopen maar ik heb zoveel rust gekregen nu en ik vond zoet zalig, een beloning of zo. Vanmiddag nog even een terras bezocht, zwarte koffie gedronken en het koekje laten liggen. Wel een volkoren pistolet gegeten.
  Ik snoepte best wel veel maar ik heb geen behoefte meer aan zoete producten en er totaal geen moeite mee. Download deze sessie op je computer of je tablet en je zult hier geen spijt van krijgen, er zal een wereld voor je opengaan. ZEKER WETEN

  • Jaja, ik ben deze Maartje maar zeker drie jaartjes ouder nu en nog steeds vind ik witmeel producten en suiker vies. In tijd van twee weekjes was ik van deze rommel verlost. Ik ben 61 jaar nu en heb energie voor drie.

   • Hallo Maartje, wat leuk om weer van je te horen! Ook heel fijn om te horen van je dat het na 3 jaar nog steeds werkt bij je en je nog steeds van de suiker af bent.

    Dankjewel voor je reactie hier 🙂

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.