Menu

Glutenvrij dieet

Ben je coeliakiepatiënt of heb je op de een of andere manier last van glutenintolerantie? Coeliakie is een auto-immuunziekte die veel schade kan toebrengen als het niet wordt ontdekt. Bij mensen met coeliakie gaan de darmvlokken kapot als deze regelmatig met gluten in aanraking komen.

Gluten is een eiwit dat voorkomt in onder andere tarwe, rogge, gerst en spelt. In ons dagelijkse voeding zit heel veel tarwe verwerkt en dus krijgen we veel gluten binnen. Een typisch Nederlands ontbijt kan bestaan uit een bruine boterham met kaas. ‘s Avonds eten we een schnitzel of vissticks met een gepaneerd laagje dat gemaakt is van tarwe. Of we eten pasta.

Tussendoor eten we snoep, koekjes, croissantjes, een ijsje, trekken we een kroket uit de muur of nemen we een kant-en-klaar soepje. We pakken een biertje op het terras en ongemerkt krijgen we grote hoeveelheden gluten binnen.

Van nature is het spijsverteringsysteem van de mens geëvolueerd in een graanvrije omgeving. Het is pas sinds de mens graan is gaan verbouwen dat we deze gluten binnenkregen. Stop je met alles te consumeren waar graan in zit, dan is het probleem opgelost. Maar ja, onze moderne wereld zit vol met producten waar graan in verwerkt is. Een glutenvrij dieet is de eerste oplossing die je kan helpen, alleen lijkt het niet eenvoudig om je daaraan te houden.

De sessie Glutenvrij dieet zal je hierbij helpen, omdat het ervoor gaat zorgen dat je een nieuw automatisme ontwikkelt die je helpt glutenvrij eten te kopen en te eten.

Je krijgt vanzelf een afkeer van datgene waar je lichaam niet goed tegen kan (gluten) en dit bepaalt vanzelf je keuze in de winkel. Je hoeft er niet meer over na te denken, want je gaat op de automatische piloot de juiste keuzes maken in de winkel en met wat je naar binnen werkt. Het is een perfecte oplossing om je automatisch te houden aan een glutenvrij regime.

Download nu Glutenvrij dieet en hou je op de automatische piloot aan een glutenvrij dieet

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glutenvrij dieet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten