Menu
Meer water drinken

Meer water drinken

Ben je veel of vaak moe? Is je huid droog en heb je soms last van wisselende stemmingen? Weet dan dat jij, net zoals 80% van de bevolking, last kan hebben van chronische uitdroging.

Natuurlijk weet je dat je genoeg moet drinken, maar uiteindelijk vergeet je het toch. Ook kan het zijn dat je water gewoon niet lekker vindt, omdat het naar niks smaakt. Om je lichaam en geest gezond te houden is het belangrijk om ten minste acht glazen water per dag te drinken. En ja, acht glazen water lijkt erg veel en veel mensen hebben de motivatie niet om dat vol te houden.

Je lichaam bestaat grotendeels uit water en meer dan tweederde deel van je lichaam bestaat eruit. Je bloed bestaat ongeveer voor 83% water. Je spieren bevatten zo’n 75% water. Je hersenen 74% en zelfs je botten bevatten ongeveer 22% water. Geen wonder dat als je te weinig drinkt je hoofdpijn kunt krijgen, last kunt krijgen van je spieren (vooral achter in de nek, uitstralend naar het hoofd), je niet helder meer kunt denken, je bloeddruk in de problemen komt, je zelfs problemen kunt krijgen met je botten en last kunt krijgen van ernstige verstopping.

En maak niet de vergissing te denken dat alcohol, thee, koffie en frisdrank water kan vervangen. Deze dranken maken het probleem alleen maar erger, omdat ze water aan je lichaam onttrekken.

Deze hypnosesessie Meer water drinken zal je helpen meer water te gaan drinken. Je zult water lekkerder gaan vinden en vanuit een nieuw automatisme er meer van gaan drinken, zelfs als je water nu niet lekker vindt.

Je krijgt meer energie en je spijsvertering verbetert, waardoor je vitaminen en mineralen beter opneemt. Ook ontgiften je nieren en lever beter en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Meer water drinken helpt je lichamelijke en geestelijke prestaties te verbeteren, het houdt je huid soepeler en het maakt je een mooier mens. Daarnaast helpt meer water drinken dat je afvalt, je minder honger hebt en het is goed voor je hart. Al met heeft meer water drinken veel positieve effecten, dus redenen genoeg om direct te beginnen met automatisch meer water te gaan drinken.

Download nu Meer water drinken en ga ongemerkt veel meer water drinken en geniet van alle voordelen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Meer water drinken”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten