Menu
Borstverkleining

Borstverkleining

Het hebben van te grote of te zware borsten kan voor veel ongemakken zorgen. Naast dat het als lelijk gezien kan worden, kan het ook lichamelijke klachten geven, zoals nek- en rugpijn. Deze pijn kan veroorzaakt worden door het gewicht van de boezem zelf, of door het automatisme van sommige vrouwen om hun rug wat te krommen om zo de omvang van hun boezem kleiner te laten lijken.

Een andere veel voorkomende klacht zijn snijdende behabandjes in de schouders. Ook gebeurt het vaak dat -vooral vrouwen met overgewicht- ernstige huidirritatie krijgen onder de borsten, omdat er geen lucht bij kan. Zo kunnen er pijnlijke huidontstekingen ontstaan. Een andere klacht is dat veel vrouwen zich beperkt voelen in hun bewegingsvrijheid, zoals bij het sporten.

Als vrouwen zwanger worden groeien de borsten. Na verloop van tijd worden ze ook weer vanzelf kleiner. Ook als vrouwen ouder worden slinken de borsten van nature, waarmee aangetoond is dat het groter en kleiner worden van de borsten een natuurlijk proces is dat aangestuurd wordt vanuit het onderbewustzijn.

Met deze sessie Borstverkleining kunnen we je helpen om op een 100% veilige en natuurlijke manier de borsten te verkleinen, zodat ze een prettiger formaat krijgen. Je onderbewustzijn wordt geïnstrueerd de borsten te verkleinen, waardoor klachten als insnijdende behabandjes, rug- en nekpijn, overmatig zweten onder de borsten verminderen en zelfs geheel kunnen verdwijnen. De sessie helpt je borsten op een aangename manier te verkleinen, zodat je je veel prettiger voelt en je houding verbetert.

Download nu Borstverkleining en geniet voortaan van een mooiere kleinere boezem, vrij van klachten

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Borstverkleining”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten