Menu

Borstversteviging

Veel vrouwen hebben last van slap borstweefsel, waardoor zij ontevreden zijn met hun boezem. Slap borstweefsel kan leiden tot hangende borsten, wat vaak als onaantrekkelijk en lelijk gezien wordt. Naast het ontsierende effect kan slap borstweefsel ook zorgen voor overmatige transpiratie onder de borsten, wat zweetplekken, huidirritatie en nare lichaamsgeurtjes tot gevolg kan hebben.

De hypnosesessie Borstversteviging activeert vanuit het onderbewustzijn je innerlijk groei- en herstelmechanisme dat ervoor zorgt dat je steviger borstweefsel ontwikkelt. Met behulp van deze sessie krijg je op 100% natuurlijke en veilige manier mooiere en stevigere borsten, waardoor je boezem er beter en voller uit gaat zien. Je geeft hiermee je borsten een oppepper zonder gevaarlijke, dure plastische chirurgie. Daarnaast hebben stevigere borsten een verjongend effect.

Download nu de sessie Borstversteviging en verbaas jezelf en anderen met een prachtig natuurlijk voller decolleté

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Borstversteviging” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten