Menu
Pijnloze bevalling

Pijnloze bevalling

Voordat de bevalling begint is het nooit te voorspellen hoe jij de pijn tijdens de geboorte van je kind gaat ervaren en hoe erg deze pijn zal zijn. Pijn tijdens de bevalling hoort erbij, maar dat wil niet zeggen dat je ongekend hoeft te liggen creperen van de pijn. Als je bang bent voor pijn tijdens de bevalling kun je kiezen voor chemische verdovende middelen, waarbij het risico bestaat dat je kind er wat van meekrijgt. Ook kun je kiezen voor een 100% natuurlijke, veilige pijnverdoving met hypnose.

Hypnose staat er om bekend dat het uitstekend als verdovend middel kan werken. Het grote voordeel bij hypnotische verdoving is dat het puur natuurlijk is en er geen gevaar bestaat, zoals bij narcose of andere chemische verdovende middelen, voor jou en je kind. Het is een uitstekende manier om op zo gezond en natuurlijk mogelijke wijze, met minimale pijn, je kindje ter wereld te laten komen.

Ook helpt de sessie Pijnloze bevalling om angst en paniekgevoelens voor de bevalling te wissen, zodat je beter ontspant tijdens de bevalling. Hierdoor beleef je deze prachtige ervaring nog beter en prettiger!

Download nu de sessie Pijnloze bevalling en ervaar een zelfverzekerde, angstloze bevalling met minimale hoeveelheid pijn

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Pijnloze bevalling”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten