Positieve overgang (10-delig Programma)

Tijdens de overgang verandert er veel voor je. Zou het niet fijn zijn als je probleemloos door de overgang heen vliegt?

Wist je dat 80% van de vrouwen last heeft van de overgang? Denk aan opvliegers, gewichtstoename, onregelmatige menstruatie, verlies van libido, stemmingswisselingen, vermoeidheid, haaruitval en veel meer, waardoor je niet meer lekker in je vel zit en je jezelf minder vrouw kunt voelen.

En dan zijn er vrouwen waarbij er niets aan de hand is. Ze vliegen fluitend door de overgang heen en voelen zich alleen maar beter. Ze stralen en zitten vol levensenergie!

De overgang is een proces dat bij de ene vrouw anders gaat dan bij de andere. Met de overgang kun je last krijgen van bekende, maar ook minder bekende klachten. Daar is echter een oplossing voor! Want, wist je dat je invloed kunt uitoefenen op je geest en lichaam, waardoor overgangsklachten verminderen en zelfs compleet verdwijnen? Lees verder en ontdek hoe je dat doet en welke positieve effecten dat voor je heeft!

Veel gehoorde overgangsklachten zijn

 • Opvliegers
 • Dikker en zwaarder worden
 • Onregelmatige menstruatie
 • Verlies van libido
 • Vaginale droogheid, pijn en/of jeuk tijdens seks
 • Stemmingswisselingen
 • Vermoeidheid
 • Haaruitval
 • Slaapproblemen
 • Moeilijker kunnen concentreren
 • Vergeetachtigheid
 • Duizelig zijn
 • Zwaardere stem krijgen
 • Incontinentie
 • Opgeblazen gevoel hebben
 • Allergieën krijgen
 • Broze nagels
 • Verandering lichaamsgeur
 • Hartkloppingen
 • Prikkelbaar zijn
 • Innerlijke onrust
 • Depressief gevoel hebben
 • Angsten ontwikkelen
 • Paniekstoornissen krijgen
 • Pijn op de borst krijgen
 • Hoofdpijn
 • Stijve en/of pijnlijke gewrichten
 • Brandende gevoel op de tong
 • Schokkende benen of armen
 • Nachtzweten
 • Minderwaardig gevoel
 • Verminderde spiermassa
 • Steeds terugkerende urineweginfecties
 • Osteoporose (zwakkere botten)
 • Stressmomenten
 • Spijsverteringsproblemen
 • Tandvleesproblemen
 • Droge huid
 • Misselijkheid

Je hoeft geen arts te zijn om te beseffen dat de overgang op een gegeven moment zeer vervelende effecten kan hebben. De kans is namelijk aanwezig dat je één of meerdere van bovenstaande klachten krijgt.

Denk je dat dit onvermijdelijk is? En vraag je je af hoe lang dit gaat duren?
Zodra je de eerste overgangsklachten krijgt, of je zit al wat langer in de overgang, dan kan er een moment komen dat je het gevoel hebt dat je zou wensen dat het voorbij was. Je bent die overgang en de bijbehorende klachten gewoon zat, toch?

Wat is de overgang eigenlijk en wat gebeurt er met je?
De overgang is een fase in je leven waarin je menstruaties onregelmatig worden en uiteindelijk volledig wegblijven. Het is de periode in je leven waarin je lichaam de vruchtbare periode achter zich laat. Het is dan ook letterlijk een overgangsfase. De meeste westerse vrouwen krijgen hun laatste menstruatie tussen hun veertigste en zestigste jaar. De gemiddelde leeftijd is echter 51 jaar.

Eicellen
Als vrouw heb je bij je geboorte tussen de één en twee miljoen eicellen die in je eierstokken zijn opgeslagen. Tijdens de vruchtbare periode produceren je eierstokken hormonen, zoals oestrogeen, waardoor elke maand een eicel rijpt. Wanneer die niet bevrucht wordt, wordt deze weer afgevoerd en ontstaat de menstruatie. Dit is een cyclus van gemiddeld 28 dagen.
Zodra je in de overgang komt verandert je hormoonhuishouding, waardoor je vruchtbaarheid afneemt. De menstruatiecyclus wordt afgeremd en door de hormonale veranderingen kun je overgangsklachten krijgen.

Probleemloos door de overgang
Uiteindelijk wil je graag met zo min mogelijk problemen door de overgang gaan, toch?

Diverse studies hebben aangetoond dat zowel mentale als lichamelijke klachten door en tijdens de overgang grotendeels beïnvloed kunnen worden door je onderbewustzijn. En dat is goed nieuws! Het betekent namelijk dat je hiermee invloed kunt uitoefenen op de kwaliteit van jouw leven tijdens de overgang. En dát bepaalt of je klachten hebt of niet en hoe je je voelt. Je kunt afrekenen met een groot aantal overgangsklachten, als je jouw onderbewustzijn de juiste instructies geeft.

Hoe werkt het?
Om je onderbewustzijn de juiste instructies te geven om van overgangsklachten af te komen, kun je gebruik maken van specialistische hypnotherapie. Je zult merken dat dit vele malen beter werkt dan welke andere methode dan ook, als deze er al zijn. De overgang is een verandering in lichaam en geest en komt van binnenuit. Wanneer je jouw onderbewustzijn aanstuurt op een probleemloze en soepele overgang… dan gebeurt er iets bijzonders in je lichaam.

Michel Lejeune is specialist op het gebied van hypnotherapie en heeft een speciaal programma ontwikkeld dat je helpt om een probleemloze overgang te hebben.
Naast dat je met dit programma van opvliegers afkomt, behandelen we een heel scala aan overgangsproblemen. Je gaat hierdoor een compleet positieve overgang krijgen.
Je programmeert met dit programma je onderbewustzijn en de positieve veranderingen komen van binnenuit. Je gaat merken dat je daardoor een fijne en soepele overgang hebt.
Al veel vrouwen rekenden met dit programma snel af van hun overgangsklachten, waardoor zij zich veel beter zijn gaan voelen. En naast dat je je beter voelt, gaat je levenskwaliteit enorm omhoog. Mensen om je heen zullen dat ook merken.

 • Wat ga je merken?
  Je overgangskachten verminderen en verdwijnen
  Je gaat beter slapen
  Je gevoel van eigenwaarde groeit
  Je stemming stabiliseert
  Je geheugen verbetert
  Je wordt energieker en stress verdwijnt
  Je krijgt een diepe innerlijke rust
  Je gaat je mentaal en lichamelijk veel beter voelen
  En veel meer…

Kun je je voorstellen dat je probleemloos door de overgang gaat en je je beter voelt dan ooit? Hoe zien je dagen eruit? Waar ben jij het meest blij mee?

Belangrijk om te weten
De complete behandelmethode bestaat uit 10 delen in twee verschillende varianten: Hypnotherapie en Multiliminal. Bij elk deel krijg je een bijbehorende introductie en uitleg. Je downloadt alles naar je eigen computer, tablet of smartphone.

Deze methode helpt!

Luister regelmatig naar de delen van dit programma om je onderbewustzijn te programmeren voor een soepele, probleemloze overgang, waardoor je overgangsklachten al binnen enkele dagen verminderen en uiteindlijk zelfs verdwijnen. Door dit programma te volgen voel je je snel stabieler, positiever, sterker, zelfverzekerder en energieker!

Dit complete 10-delige programma kost normaliter 297 euro. Dit is inclusief hulp en ondersteuning door Michel Lejeune. Je krijgt nu tijdelijk € 100,- korting.

Klik op onderstaande knop om deze professionele behandelmethode toe te voegen aan je winkelwagen.

Nadat je betaling is verwerkt, ontvang je een e-mail met daarin al je downloadlinks. Download alles naar je pc, laptop, tablet of smartphone en begin zo snel mogelijk te luisteren.

Luister als eerste naar de introductie. Daarna kun je starten met de behandeling zelf. Volg de luisterinstructies op en binnen één tot enkele dagen zul je de eerste positieve verschillen beginnen te voelen. Opvliegers verminderen, je gaat je beter voelen, je slaapt beter, je herinnert je meer en gedetailleerder en je krijgt meer energie. Dit alles en meer zorgt ervoor dat je je veel positiever gaat voelen.

Geef jezelf nu de beste mogelijkheid om probleemloos door de overgang te gaan, lekkerder in je vel te komen en blijer en gelukkiger door het leven te gaan!

 197,00

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2815-1P
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.