Menu

Verminder buikpijn bij menstruatie

Veel vrouwen hebben elke maand weer last van hun menstruatie. De menstruatieklachten kunnen uiteen lopen van een zeurend gevoel in de buik tot hevige steken en krampen in de onderbuik. Ook kan een pijnlijke rug ontstaan tijdens de menstruatie. Menstruatiepijn kan erg hinderlijk zijn en kan het leven gedurende die periode ernstig belemmeren.

Soms kunnen vrouwen zo’n last hebben, dat zij zich ziek moeten melden, vanwege de pijn. Natuurlijk kunnen chemische pijnstillers tijdelijk verlichting bieden, maar wist je dat je met hypnose 100% natuurlijk en voorgoed kunt afrekenen met deze klachten?

De hypnosesessie Verminder buikpijn bij menstruatie helpt je om buikpijn tijdens je menstruatie te verminderen en uiteindelijk te laten verdwijnen. Dit is een natuurlijk proces en het werkt van binnenuit. Je hoeft geen pijnstillers meer te slikken en leeft vrijer en prettiger tijdens je maandelijkse periode.

Met de sessie Verminder buikpijn bij menstruatie krijg je controle over je lichaam en lichaamsfuncties terug. Hierdoor ga je weten dat je voortaan nergens meer last van hebt en ben je in staat om lachend elke menstruatie door te komen.

Download nu de sessie Verminder buikpijn bij menstruatie en ervaar elke menstruatie lachend en pijnvrij

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verminder buikpijn bij menstruatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten