Menu

Verwijder ongewenst haar in het gezicht

Naarmate we ouder worden krijgen veel vrouwen last van ongewenste haargroei in het gezicht. Dit kunnen enkele of meerdere dikke haren zijn die een erg ontsierend effect hebben. Deze lelijke haren kunnen worden afgeknipt of afgeschoren, maar daarmee maken we het probleem erger. Voor een paar dagen zal het ongewenste haar weg zijn, maar door het afknippen of scheren, activeer je tegelijkertijd het haargroeimechanisme.

Hierdoor krijg je harde stoppels en zal het haar sneller terugkomen en harder en/of dikker worden. Je kunt er ook voor kiezen om je te laten harsen of laseren. Dit zijn vaak dure, steeds terugkomende en/of pijnlijke behandelingen. Je wenkbrauwen en bovenlip zijn het meest gevoelig voor ongewenste haargroei en hoe niet-leuk zijn de zogenaamde grapjes dat je als vrouw een snor of baard hebt?

Haren groeien, omdat ze van binnenuit als het ware de ‘opdracht’ krijgen van het onderbewustzijn om dat te doen. Het is het haargroeimechanisme dat verantwoordelijk is hiervoor. Hypnose is een uitstekend gereedschap om een verandering in het onderbewustzijn te realiseren, dat ervoor zorgt dat haargroei op ongewenste plekken, zoals het gezicht, afgeremd wordt en uiteindelijk stopt. Hiermee worden ongewenste haren in het gezicht voortaan voorkomen, zonder regelmatige dure behandelingen bij de schoonheidsspecialist.

Je gezicht zal hierdoor van nature egaler en mooier worden, zonder lelijke, dikke uitstekende haren. Je gaat je beter voelen en je gevoel voor zelfwaardering stijgt. Je hoeft je niet meer te laten epileren, harsen of laseren, je ziet er beter uit en staat met meer zelfvertrouwen in de wereld.

Download nu de sessie Verwijder ongewenst haar in het gezicht en verzeker je van een mooi gezicht zonder lelijke ongewenste haren

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verwijder ongewenst haar in het gezicht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten