Menu

Slechte baas

 • Verziekt je baas of leidinggevende je werkleven?
 • Voel je je soms gevangen en onderdrukt door deze situatie?

Slechte bazen, werkgevers, managers, teamleiders en leidinggevenden heb je in verschillende soorten en smaken. Van treiteraars, controlefreaks, afschuivers, probleemzoekers, zij-die-er-nooit-zijn, discussie-uitlokkers tot pure narcisten. En uiteindelijk hebben ze allemaal een soortgelijk negatief effect op je. Ze maken je leven op het werk eerder tot een last (of een hel) dan dat het een stuk voldoening geeft.

Het varieert van niet leuk tot afschuwelijk om dagelijks samen te moeten werken met een leidinggevende die niet aan jouw zijde staat. Je kunt er een complete burnout aan overhouden, als je jezelf niet op de juiste manier weet te wapenen tegen dit soort foute bazen.

Je zelfvertrouwen krijgt de ene deuk na de andere. Je begint aan jezelf te twijfelen. Je vraagt je af of jij nou gek bent of niet? Je wordt bang om risico’s te nemen. Je vermijdt uitdagingen. Je voelt je de hele tijd nerveus en gespannen. Je gezondheid kan eronder lijden. En je kunt bang worden of een afkeer krijgen om naar je werk te gaan.

Dit is geen manier van leven.

Maar welke keuze heb je als je moet werken voor een slechte baas?

Vaak kun je het gevoel hebben dat je geen keus hebt. Je persoonlijke omstandigheden kunnen je gevoel van vrijheid van handelen beperken. Vaak is een verandering van baan geen realistisch besluit, hoewel het voor de hand liggend kan zijn om te kunnen ontsnappen aan een baas waar je niets mee hebt.

Wanneer je het gevoel hebt gevangen te zitten in zo’n situatie, kun je gemakkelijk depressief worden, omdat je denkt dat je machteloos bent.

Maar er is iets dat je kunt doen!

De sessie Slechte baas kan je helpen om de noodzakelijke veranderingen in jezelf te realiseren. Je leert met deze sessie op de juiste manier omgaan met je baas of leidinggevende.

Deze sessie werd in samenwerking met psychologen ontwikkeld, waardoor je nieuwe perspectieven gaat leren zien voor de ogenschijnlijk moeilijke situatie. Je krijgt er een set mentale hulpmiddelen bij die je leert omgaan met je baas, waardoor je er geen last meer van ondervindt.

Terwijl je ontspant en regelmatig naar Slechte baas luistert, zul je ontdekken dat je:

 • je veel rustiger voelt en meer gefocust bent als je met je baas omgaat
 • koel blijft, wanneer je geprovoceerd wordt
 • nieuwe perspectieven gaat zien over de situaties
 • reële opties gaat leren inzien
 • begint met het nemen van creatieve praktische stappen om dingen in goede zin te veranderen
 • een langetermijnstrategie ontwikkelt voor een betere situatie in je werk, die je realistisch kunt uitvoeren
 • een gevoel ontwikkelt van veel meer controle hebben over de situatie

Download nu Slechte baas en ga weer met het grootste plezier naar je werk

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slechte baas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten