Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Stop met twijfelen en uitstellen

Twijfel- en uitstelgedrag zorgt ervoor dat je van alles en nog wat uitstelt tot later. Je maakt dingen vaak niet af en wat gedaan moet worden blijft liggen.

Uitstelgedrag is een aangeleerde gewoonte waar meestal een vorm van angst aan ten grondslag ligt.

Het gewoon uitstellen van een taak, omdat andere belangrijkere zaken dringender zijn, is echter geen uitstelgedrag. Dit is een wezenlijk verschil, omdat dit soort uitstellen zich ofwel opdringt, ofwel een groter belang heeft.

80% tot 95% van de studenten heeft wel eens last van uitstelgedrag. 50% daarvan heeft min of meer een probleem met het uitstelgedrag. Van de volwassenen zou 15 tot 20% een probleem hebben met uitstelgedrag.

95% van de mensen die last hebben van uitstelgedrag zou daar graag vanaf komen.

Iedereen heeft wel eens een keer wat taken uitgesteld, daarna vergeten en de prijs betaald. En dat is op zich niet erg. Het is menselijk! Maar als dit een regelmatig terugkomend patroon in je leven is, dan is het tijd daar iets aan te doen.

Met de hypnosesessie Stop met twijfelen en uitstellen pak je het probleem bij de wortels aan en transformeer je jezelf van een uitsteller naar een aanpakker!

Wanneer je ontspannen en regelmatig naar Stop met twijfelen en uitstellen luistert, zul je merken dat je:

 • je verbindt met een diep innerlijk gevoel van vastberadenheid
 • veel meer de controle hebt over jezelf de keuzes die je maakt
 • niet langer elke dag in gevecht bent om dingen gedaan te krijgen
 • je eigen behoeften beter leert begrijpen en verzorgen
 • voortaan weet hoe je om moet gaan met de verleidingen van uitstelgedrag

Download Stop met twijfelen en uitstellen en word een echte manager over alles dat je doet

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1512
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • In het begin vond ik het idee best eng om onder hypnose te gaan. Niks voor mij ik blijf liever met beide benen op de grond. Mijn vriendin haalde me over om het toch eens te proberen omdat ik vaak dingen tot het laatste nippertje uitstel en laat liggen. Dus zij bestelde de sessie stop uitstellen voor mij en ik heb hem nu een paar keer gedaan. En het is niet eng! Eigenlijk is het best relaxed. En ik merk ook al verschil dat ik veel meer een gevoel heb van nu meteen doen, dan ben ik er vanaf. ik laat veel minder dingen liggen. Gaaf! Uiteindelijk een hele goede keuze. Dankjewel Michel.

 • Ik ben een uitsteller, ik doe het wel morgen. Tot ergernis van mij zelf.
  Toen “stop met twijfelen en uitstellen” langs kwam, dacht ik “gewoon doen” en ik schafte de hypnose sessie aan. Na de eerste keer voelde ik ,tot mijn verrassing, al de drang om zaken aan te pakken zodra ik de gedachte kreeg “ïk doe het mogen we”. Nee nu! Probeer het maar.

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.