Menu

Word een geldmagneet

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Als je graag meer geld in je leven wilt hebben en het ondanks alles maar niet lukt om dat te realiseren, dan kan dat tot frustratie leiden. Geldproblemen, zorgen over rekeningen, dingen die je al zo lang graag wilt die je niet kan betalen en het hebben van schulden kunnen een behoorlijk stempel op je leven drukken. Hoe krapper je bij kas zit, hoe minder leuk het leven is.

Met de hypnosesessie Word een geldmagneet ga je als eerste begrijpen dat het aantrekken van meer geld in je leven puur een kwestie is van hoe je op onbewust niveau denkt over geld. Het is je onbewuste brein dat je kan helpen financiële rijkdom aan te trekken of af te stoten. Daarna helpt deze sessie je onbewuste geldprogrammering te verbeteren, waardoor je geld automatisch gaat aantrekken.

De sessie Word een geldmagneet programmeert de correcte onbewuste denkpatronen in je brein, waardoor geldproblemen vanzelf gaan verdwijnen en je veel meer financiële ruimte in je leven creëert. Je zult merken dat geld naar je toe gaat stromen, waardoor je financiële issues snel opgelost worden.

Download nu Word een geldmagneet en geniet van grotere rijkdom, doordat je vanzelf magnetisch wordt voor geld

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

1 beoordeling voor Word een geldmagneet

  1. Waardering 5 uit 5

    Kim (geverifieerde eigenaar)

    Ik heb deze gekocht na het downloaden van “Vrij van angst voor armoede”. Iets dat zowel langs de kant van mijn vader als mijn moeder zit. Mij heeft het echt geholpen, ik voel soms wel nog die blokkages soms weer opduiken, maar het is echt fijn om naar de hipnose sessie te luisteren. Het geeft rust… en dat is toch wat we allen zoeken? Oh ja,… ik heb ook nu juist een heel groot project binnen… toeval of niet? 😉

    Ongeveer 7 maal naar geluisterd. En zal dit ook herhalen in de toekomst.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten