Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Minderwaardigheidscomplex

Overwin een Minderwaardigheidscomplex

Iemand zei ooit: “ik heb een minderwaardigheidscomplex, maar het is niet zo’n goede”. Dit was als grapje bedoeld, maar toch had die persoon een serieus punt.

Als je de gewoonte hebt gecreëerd om je op een bepaald punt minder te voelen dan anderen, dan kun je je letterlijk over alles minder voelen. Je minder waard voelen is gekoppeld aan een gevoel van schaamte over jezelf. Een gevoel dat je nooit aan het beeld of de verwachtingen kunt voldoen.

Wij mensen zijn ons allemaal bewust van een bepaalde status, hoewel het populair is om net te doen alsof we daar totaal niet om geven. We gebruiken termen als ‘neergehaald’, ‘op de kop gezeten’ en ‘aan de top staan’. Waar we in de pikorde staan is zo belangrijk voor ons, dat onze taal er vol mee zit.

Een minderwaardigheidscomplex maakt dat je constant bezorgd bent over wat anderen van je denken. Daardoor durf je bepaalde dingen niet. Vooral als er naar je ‘gekeken’ wordt.

Waar komt een minderwaardigheidscomplex vandaan?

Minderwaardigheidscomplexen ontwikkelen zich door ervaringen, waarbij je geprogrammeerd werd door andere mensen.

Misschien ben je ernstig of vaker bekritiseerd en neergehaald door anderen? Sommige mensen vinden het leuk om elke uiting van positief zelfbeeld bij een ander te bekritiseren en te verdrijven. En als je gevoelig bent voor de mening van een ander, en deze mening is negatief, dan kun je daar eenvoudig door beïnvloed worden.

Als je een minderwaardigheidscomplex hebt is de kans groot dat je je meer op je gemak voelt bij mensen waarvan je denkt dat ze niet zoveel bereikt hebben, niet zo succesvol zijn, of die er niet al te goed uitzien en/of (net als jij) weinig zelfvertrouwen hebben.

Je geeft er waarschijnlijk de voorkeur aan je te omgeven met mensen waarvan je voelt dat ze je niet al te hard zullen beoordelen.

Verkrijgen van zelfrespect

Zou het niet geweldig zijn als je je gewoon net zo goed zou voelen als wie dan ook? Natuurlijk weet je dat ze misschien beter zijn in iets specifieks, maar in principe ben jij net zo goed als zij! Dat zij slimmer of succesvoller zijn (op bepaalde gebieden) of groter, of wat dan ook, maakt ze niet beter dan jij in algemene zin.

Minderwaardigheidscomplexen laten mensen die er last van hebben denken dat specifieke kenmerken, mensen in het algemeen betere mensen maken. Dit is uiteraard niet waar. Als iemand uitbinkt op één gebied, zegt dat niets over hoe iemand op andere gebieden is. Iemand die erg zelfverzekerd en succesvol is met zaken doen, kan zeer onsuccesvol zijn als het bijvoorbeeld gaat om de liefde.

Zodra je van je minderwaardigheidscomplex af bent zul je je beter voelen over jezelf, ongeacht ‘de feiten’.

De sessie Minderwaardigheidscomplex maakt dat je stopt met ervan uitgaan dat jij minder bent dan een ander. Het helpt je jouw eigen sterke kanten, evenals je zwaktes, objectief en kalm te accepteren. Je gaat je sterker voelen en je durft meer op te komen voor jezelf.

Download nu de sessie Minderwaardigheidscomplex en geniet meer van het leven zoals jij dat wilt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 7005
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.