Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Overwin snel onzekerheid

Maakt onzekerheid je leven moeilijker dan het zou moeten zijn? Vind je het moeilijk om te ontspannen en je over het algemeen op je gemak te voelen?

Een onzeker gevoel kan problemen veroorzaken op alle gebieden in je leven. Of je nu op het werk, met vrienden of thuis bent, het gevoel dat er iets mis kan gaan, maakt je leven veel moeilijker dan nodig.

Het overwinnen van deze onzekerheid kan lastig zijn, omdat het in feite onzekerheid is over jezelf. Daardoor werken bewuste inspanningen om je zekerder te gaan voelen niet.

De meeste mensen voelen zich op een bepaald moment onzeker over iets of zichzelf. Dit manifesteert zich op verschillende manieren, bijvoorbeeld:

 • Tijdens je tienerjaren, als je je eigen identiteit moet ontdekken
 • In tijden van onrust en grote levensgebeurtenissen, zoals trouwen of een huis kopen
 • Bij je eerste date
 • Als je begint met een nieuwe job
 • Op andere momenten van (grote) verandering

Onzekerheid kan in dit soort gevallen normaal zijn. Maar als je op andere momenten onzekerheid een probleem vindt, is het misschien tijd om er iets aan te doen.

Het probleem met onzekerheid is dat het angst veroorzaakt en ervoor kan zorgen dat je negatief over jezelf gaat denken.

En dat heeft vervolgens invloed op je zelfvertrouwen, je vermogen om actie te ondernemen en problemen het hoofd te bieden.

Aanhoudende onzekerheid is ook vermoeiend. Je lichaam reageert op een ‘gevaar’-signaal dat er in feite niet is. Je wordt steeds angstiger en na verloop van tijd ben je uitgeput door zorgen.

Overwin snel onzekerheid is een geavanceerde sessie die je helpt om gevoelens van onzekerheid en angst af te zwakken en uiteindelijk te elimineren.

Of je nu problemen hebt met sociale onzekerheid, een gebrek aan zelfvertrouwen of een algemener gebrek aan vertrouwen in jezelf, de sessie Overwin snel onzekerheid zal je leven zoveel gemakkelijker maken. Je stelt jezelf ermee in staat om heel veel meer te genieten van alles in het leven.

Terwijl je ontspant en kalm luistert naar deze sessie zul je merken dat je:

 • Je zelfverzekerder gaat voelen
 • Je meer in je eigen kracht komt te staan
 • Je onverschillig wordt voor gedachten van zelftwijfel
 • Je kalm en zelfverzekerd gaat gedragen, zelfs als je nerveus bent
 • Je verbeeldingskracht constructief gebruikt om je leven gemakkelijker te maken.

Download nu Overwin snel onzekerheid en geniet veel meer van de innerlijke rust en zekerheid

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 7004
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.