Menu

Positief Zelfbeeld

Word een betere versie van jezelf!

Heb je de gewoonte om (te) kritisch te zijn op of over jezelf? Denk je dat bepaalde dingen niet weggelegd zijn voor jou? Voel je je onzeker over jezelf of in relatie tot anderen? Heb je weleens het gevoel dat je niet goed genoeg bent of denk je dat je niet goed genoeg bent?

Bedenk je dan dat dit soort negatieve gedachten en gevoelens meer impact op je leven hebben dan je je nu realiseert.

Een negatief zelfbeeld werkt als een onbewust filter. Alles dat je in je leven meemaakt, zowel in de privésfeer als zakelijk hou je tegen dit ‘filter’ aan. En zodra er een mismatch is, dan zul je op onbewust niveau er alles aan doen om het zogenaamd ‘niet-passende’ uit de weg te gaan of te voorkomen.

En daarmee mis je enorm veel dingen die je wel graag wilt, maar nooit bereikt.

Een negatief zelfbeeld je grootste vijand. Je ziet hem of haar niet, maar het zorgt er wel voor dat je niet bereikt wat je zo graag wilt. Het voelt als een onzichtbare muur, waar je telkens weer tegenaan loopt.

De oplossing is snel en eenvoudig te realiseren met de sessie Positief Zelfbeeld. Hiermee breek je die onzichtbare muur af. Je onbewuste filter wordt fors bijgesteld in positieve zin. Je onbewuste zelfbeeld verbetert en je gaat jezelf op ONBEWUST niveau veel meer toestaan en gunnen.

Als je dingen wilt en je hebt moeite om het te krijgen of realiseren, dan is de kans groot dat jouw negatieve zelfbeeld je in de weg staat. Zodra je dit negatieve zelfbeeld omkeert in een positief zelfbeeld, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Blokkades verdwijnen en alles zal veel eenvoudiger gaan in je leven.

De sessie Positief Zelfbeeld helpt je daarbij. Het is een gezonde en snelle manier om een betere versie van jezelf te creëren.

  • Je voelt je zekerder en veel meer op je gemak
  • Je verrijkt je leven op elk mogelijke manier
  • Je humeur wordt beter
  • Je realiseert je wensen en dromen veel sneller
  • Je leeft lekkerder en meer ontspannen
  • Je gelooft veel meer in jezelf en je kunnen
  • Je wordt een ‘powerhouse’ vol positieve energie

Waardeer jezelf op naar een betere versie van jezelf en geniet zo veel meer van je leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Positief Zelfbeeld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten