Activeer je rechterhersenhelft

Het moderne leven is steeds meer ingericht volgens systemen waarbinnen we ons bewegen. Er zijn regels te volgen, veelal voor onze veiligheid en om de samenleving in goede banen te leiden.

Er lijkt echter steeds minder ruimte te zijn voor eigen inbreng en creativiteit, terwijl de behoefte hieraan er wél is en ook groter wordt. Mogelijk dat jij dat ook ervaart, en graag weer in contact wilt komen met je eigen creatieve kant.

Als mens heb je het vermogen om op verschillende manieren naar dingen, mensen en situaties te kijken. Je kunt zaken opsplitsen en zien hoe iets is opgebouwd, en het vervolgens analyseren en verklaren.

Maar dan heb je het over het redenerende, logische deel van je brein. Je brein omvat meer dan dat alleen. Je hebt ook een sterke behoefte aan intuïtie, creativiteit en zingeving, waarmee je vanuit een compleet andere invalshoek naar dezelfde dingen, mensen en situaties kunt kijken.

Je linkerhersenhelft draagt zorg voor het goed kunnen analyseren van onderdelen van een geheel, je rechterhersenhelft is er voor het kijken naar het totaalplaatje, het grote geheel, en het laten ontstaan van nieuwe ideeën.

Beide delen heb je nodig om de wereld te kunnen begrijpen en te waarderen en het is dus belangrijk dat die beide delen in balans zijn.

De ervaring leert echter dat door hoe onze wereld is ingericht, en de systemen die zijn opgezet, er veel meer nadruk is komen te liggen op het gebruiken van onze linkerhersenhelft.

Je ziet het op scholen al, dat er steeds minder ruimte is voor kinderen om kind te zijn, en er steeds meer een beroep op de linkerhersenhelft wordt gedaan, het logisch denken. Het belang van die creatieve rechterhersenhelft wordt steeds meer uit het oog verloren en raakt ondergesneeuwd.

Als je op die manier opgroeit, of bent opgegroeid, kan het moeilijk zijn om in contact te blijven met je rechter hersenhelft. Je bent immers steeds verder in de richting van je linkerhersenhelft geduwd.

Hierdoor kun je het moeilijk vinden om echte verbinding te ervaren in het leven, en uit het oog verloren zijn wat echt belangrijk is. De ware omvang van je creativiteit is uit je zicht verdwenen en het lijkt of je er geen toegang meer toe hebt.

Het goede nieuws is, dat dit te veranderen is!

Met de sessie Activeer je rechterhersenhelft leer je hoe je je rechterhersenhelft weer kunt gebruiken. Je herinnert je brein eraan hoe belangrijk die rechterhersenhelft is en je gaat dit deel weer vaker inzetten, aangestuurd vanuit je onderbewustzijn.

Terwijl je ontspant en geregeld luistert naar Activeer je rechterhersenhelft, zul je merken dat je beide hersenhelften en hoe ze werken beter gaat begrijpen. Je leven komt veel meer in balans, omdat je beide hersenhelften actief gebruikt.

Hierdoor vergroot je de zin van je leven en je staat er met meer vertrouwen in. Je zult zien dat je je spontaner en blijer voelt.

Download daarom nu Activeer je rechterhersenhelft en herontdek je creatieve vermogens en het daaruit voortspruitende levensgeluk

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2501
Categorieën: ,
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.