Menu

Krijg een fotografisch geheugen

Een fotografisch geheugen, of eidetisch geheugen, is een term die gebruikt wordt voor het vermogen beelden, geluiden en dergelijke exact op te slaan in je geheugen.

Hoewel het bestaan van het fotografisch geheugen ter discussie staat, zijn er mensen die perfect in staat zijn om beelden tot in de fijnste details te kunnen herinneren.

Bekende mensen uit het verleden met een fotografisch geheugen waren bijvoorbeeld Claude Monet, Wolfgang Amadeus Mozart en Nikola Tesla.

Wetenschappers hebben ontdekt dat mensen feitelijk alles in hun geheugen opslaan. Het is alleen de kunst (en ook de moeilijkheid) om alles dat opgeslagen is, ook daadwerkelijk weer terug te halen. Daarbij gaat deze sessie je helpen.

De sessie Krijg een fotografisch geheugen helpt je jouw geheugen dusdanig te trainen, dat je steeds beter wordt in het herinneren van opgeslagen beelden. Daarnaast word je ook steeds beter in het herinneren van opgeslagen geluiden! Je ontwikkelt daarmee je fotografische geheugencapaciteit.

Wanneer je regelmatig luistert naar de sessie Krijg een fotografisch geheugen zul je merken dat je steeds beter wordt in het herinneren van kleine en zeer specifieke visuele of audiologische details. Je zult hierdoor een zogenaamd: ‘eidetisch begaafd’ persoon worden.

Download nu Krijg een fotografisch geheugen en maak je geheugen scherper dan ooit en herinner je de fijnste details

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijg een fotografisch geheugen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten