Menu

Ontwikkel een supergeheugen

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Iedereen vergeet weleens wat. Het geheugen is de functie van de hersenen om informatie op te slaan, om er later op één of andere manier weer gebruik van te kunnen maken. Soms zijn er echter factoren die deze functie verstoren. Ook is er een groot verschil in geheugenvermogen tussen mensen onderling. De één is beter in het onthouden van informatie dan de ander.

Kun je moeilijk op namen komen, ben je steeds spullen kwijt, vergeet je afspraken, ben je regelmatig in de war met dagen of vergeet je gebeurtenissen van kort of lang geleden of wil je gewoon je geheugen een enorme oppepper geven, dan is deze sessie interessant voor je.

Wist je dat je brein werkelijk alles opgeslagen heeft dat je ooit gezien, gehoord, gedacht en gedaan hebt? Geheugenproblemen zijn dan ook meer herinneringsproblemen, immers alle informatie IS opgeslagen. Het is alleen de vraag hoe we toegang krijgen tot de enorme schatkist aan informatie in ons brein.

De speciale hypnosesessie Ontwikkel een supergeheugen is ontwikkeld om je een geheugenverbetering te laten ervaren die ervoor zorgt dat je sneller en beter toegang krijgt tot de enorme hoeveelheden opgeslagen informatie in je brein. Na de sessie Ontwikkel een supergeheugen kun je je veel gemakkelijker en sneller dingen herinneren. Als je iets gevraagd wordt zul je merken dat je veel sneller gedetailleerde antwoorden en herinneringen hebt.

Download nu de onvergetelijke ervaring met Ontwikkel een supergeheugen en geniet van alles dat opgeslagen ligt in je brein

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

2 beoordelingen voor Ontwikkel een supergeheugen

 1. Waardering 5 uit 5

  Bart (geverifieerde eigenaar)

  Beste Michel,

  Ik geef hierbij graag een positieve review over de gevolgde hypnose sessies ontwikkel een super geheugen en onthoudt wat je leest. Ik begon vorig jaar op mijn 59e aan de studies van chinese geneeswijzen met examens . Ik merkte dat mijn geheugen mij enorm parten speelde.

  Ik kan zeggen dat dit door het volgen van de sessies gelukkig beter gaat.

 2. Waardering 4 uit 5

  Carin (geverifieerde eigenaar)


  Allereerst wil ik zeggen dat je door deze sessie volledig tot rust komt.
  In die rust, train je in je onderbewustzijn je geheugen én je leert beter te luisteren.
  Je kunt alleen iets onthouden als dat is opgeslagen in je geheugen, dat doe je door goed te luisteren en te leren.
  Nieuwe informatie wordt beter opgeslagen door gebruik te maken van ezelsbruggetjes.
  Deze sessie leert je onderbewustzijn écht om dingen beter te herinneren en te onthouden bovendien is het ook nog eens héél ontspannend!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten