Menu

Vergroot lichamelijke souplesse

Als we ouder worden kun je op een gegeven moment merken dat je lichaam niet meer zo soepel is als vroeger. Je lijf gaat kraken, bukken wordt lastiger en het kan pijn doen als je een poosje in een bepaalde positie gezeten hebt. Maar ook erfelijke factoren spelen een rol in hoe soepel (of stijf) je lichaam is. Sommige jongere mensen zijn van nature stijf en hebben op jonge leeftijd daar al last van.

Met de hypnosesessie Vergroot lichamelijke souplesse vergroot je je fysieke flexibiliteit en transformeert je stijve en stugge lichaam in een elastisch en veerkrachtig lichaam. Dit gebeurt ongeacht je leeftijd. Je gaat door deze sessie anders denken over je lichaam en van binnenuit worden de spieren, gewrichtsweefsels en meer soepeler.

Hierdoor beweeg je je soepeler en sierlijker en zal pijn bij stijfheid verminderen en zelfs geheel kunnen verdwijnen. Luister naar deze sessie om je spieren en pezen van binnenuit zacht en veerkrachtig te laten worden. Je zult hierdoor fysiek beter gaan presteren. En laten we wel wezen, met een flexibel en soepel lichaam voel je je meteen een stuk jonger en vitaler.

Download nu Vergroot lichamelijke souplesse en voel je snel een stuk flexibeler, jonger en vitaler

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vergroot lichamelijke souplesse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten